Politic

Acuzații de “nepotism” la Poliția Locală Turda

PNL Turda îl acuză pe şeful Poliţiei locale Turda, Valer Moldovan, că și-a angajat fratele, proaspăt pensionat din MAI, la instituţia pe care o conduce.

Radu Moldovan, fratele șefului Poliției Locale Turda, a fost declarat admis pentru postul de polițist local superior.

PNL Turda: “SCANDALOS: Valer Moldovan, directorul Poliției Locale Turda, își angajează fratele, Radu Moldovan, proaspăt pensionar al MAI, la Poliția Locală!!!

Primăria Turda, condusă de pesedistul Cristian Matei, a devenit un cuib de practici nepotiste, nicicând atinse în trecut!! După primarul Matei, administratorul public Apahidean și consilierul local Sălăgean, care și-au angajat rudele în posturi publice importante, a venit acum rândul directorului Poliției Locale, Valer Moldovan, să-și ”aranjeze” neamurile!!

Ca frate mai mare, directorul Valer a considerat potrivit să se preocupe de bunăstarea mezinului Radu, fost subofițer al Ministerului de Interne, de curând pensionat, cu o ”pensiuță” de vreo 4 000 de lei. Cum viața este tot mai scumpă (trăiască PSD-ul!!), directorul Valer și-a adus aminte că are ceva posturi la Poliția Locală și că ar putea să-și ”aranjeze” binișor fratele, în așa fel încât ”pensiuța” să fie completată și de un ”sălăriuț” de 3 000 de lei!! Ei…, cu 7 000 de lei în portofel, plătiți de stat, viața este turtă dulce! Fapte, nu vorbe, și-a spus fratele cel mare Valer, astfel că, ieri, mezinul Radu s-a prezentat la susținerea probelor fizice aferente postului. Ce credeți? Le-a trecut cu brio!!! Examenul psihologic și proba scrisă vor fi și ele simple formalități… Doar are un frate mai mare, care e și grijuliu…

Și uită așa, posturile publice, unde tinerii și-ar putea câștiga o pâine, sunt oferite de clica primarului Matei rudelor proprii, FĂRĂ NICIUN FEL DE RUȘINE!!! De altfel, directorul Valer este el însuși un beneficiar al acestui sistem ticăloșit, CARE BLOCHEAZĂ ACCESUL TINERILOR PE PIAȚA MUNCII, încasând pe lângă pensia de 8-9 000 de lei și un salariu echivalent ca director al Poliției Locale!! Doar a lucrat toată viața LA STAT!?

Domnule director Valer Moldovan, mai aveți ȘI ALTE NEAMURI care trebuie ”aranjate”!?! Nu de altceva, dar să știe tinerii din țara aceasta ce să facă!?!

Domnule director Valer Moldovan, dacă informațiile oferite de noi sunt incorecte, vă rugăm să faceți precizările de rigoare!?!

Domnule primar Matei, ce spuneați în campania electorală parlamentară: că cine nu este fericit în România, poate să plece din țară?! Altfel spus, cine nu tolerează sistemul ticăloșit pe care îl patronați, poate să-și ia lumea în cap?! Ce spuneți, turdeni, tolerați sistemul?! Și cum e cu ”statul paralel”, domnule primar Matei?!

Și presa de investigație locală unde este?! Trebuie să ne asumăm noi, opoziția, și rolul presei transparente?!

Cu responsabilitate și transparență,

PNL Turda”

În urma scandalului lansat în mediul online, Radu Moldovan, fratele șefului Poliției Locale Turda, s-a retras din concursul pentru postul de polițist local, considerând că: “demnitatea sa este mai presus de mizeria politică în care i-a fost târât numele”, citat fiind de presa online.

 

 

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.