Politic

Campanie Crăciun TSD Turda

Împreună „Am făcut o bucurie cu o jucărie!” ,împreună am pus pe chipurile copiilor un zâmbet, împreună am creat o amintirede neuitat, împreună am luminat Crăciunul!

 

Generozitatea turdenilor a fost demonstrată incă o dată cu ocazia sărbătorilor și copiii dela orfelinatul Sfântul Daniel au primit cadourile pe care dumneavoastră, cuatâta drag, le-ați dăruit! Organizația de tineret a partidului Social Democrat a distribuit cozonaci proaspeți, hăinutele și jucăriile pe care dumneavoastră le-ați donat și Moș Crăciun a sosit!

 

Articolele vestimentare și jucăriile care se adresau copiiilor sub 3 ani au fost redirecționate către SPAS Turda pentru a fi dăruite familiilor nevoiașe, astfel am creionat și mai multe zâmbete!

 

Mulțumim Teatrului Aureliu Manea pentru suport, mulțumim dumneavoastră pentru ajutor și mobilizare și mulțumim pentru încă o dovadă că spiritul civic există în Turda!

 

Crăciun fericit!

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS