campanie campanie
Politic

Comunicat USR Câmpia Turzii despre parcurile de joacă din Câmpia Turzii

Primăria “a rezolvat” problema locurilor de joaca prin eliminarea  corpurilor deteriorate, neluand nicio alta măsura pentru a îmbunătăți  calitatea absoluta a spatiilor destinate celor mici.

Membrii USR Câmpia Turzii, constatând o mulțime de nereguli, chiar  pericole iminente pentru cei mici, au acționat în acest sens depunând  o sesizare scrisă către Direcția de Sănătate Publică a Județului Cluj.

Ca urmare a sesizării noastre, nr. 5192/11.06.2019, privind starea  locurilor de joacă pentru copiii din municipiul nostru, DSP Cluj a  trimis o echipă de inspectori la fața locului, unde au constatat  neregulile semnalate de noi, trimițând primăriei o serie de  recomandări pentru îmbunătățirea locurilor de joacă.


USR Câmpia Turzii solicită actualei administrații locale să își  respecte obligațiile și responsabilitățile pe care le are pentru  asigurarea siguranței și calității vieții locuitorilor municipiului  nostru și să trateze cu maximă seriozitate problemele existente la  nivelul comunității.

Urmărim îndeaproape activitatea Administrației Publice Locale și vom  semnala ori de câte ori vom constata nereguli, abuzuri sau ilegalități  în îndeplinirea atribuțiilor de către autoritățile locale și îndemnăm  orice cetățean sa facă la fel.

MuieLojigan MuieGicu MuieMischian
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS