campanie campanie
Politic

Cristian Matei replică la adresa lui Ursuleanu: „Pentru această tentativă de șantaj, am luat decizia de a-l înlătura de la conducerea API”

Bogdan Ursuleanu, fostul consilier personal al primarului Cristian Matei, a anunțat public în această dimineață că trece ”în opoziție” cu actualul primar, și îl acuză pe acesta de  dictatură și tiranie.

Aici articolul: https://www.ziarul21.ro/actualitate/politic/bogdan-ursuleanu-paraseste-echipa-lui-matei-si-trece-in-opozitie-indemn-usr-pmp-pro-romania-sa-isi-uneasca-fortele-si-sa-il-indeparteze-pe-cristian-matei/?fbclid=IwAR3n_A-Bulo3q1MGqoPLDZvoqNRv32ycOh9abBBchINPjVX8naJWhpBJZ_s

La câteva ore distanță, a venit și punctul de vedere al primarului municipiului Turda, Cristian Matei:

„Dragi turdeni, cu privire la afirmațiile domnului Bogdan Ursuleanu, fostul meu consilier personal, aș dori sa vă comunic și punctul meu de vedere, astfel încât să fie facută lumină în această poveste al cărei autor este și în care eu sunt descris ca personajul negativ, o poveste cu atât de multe neadevăruri și exagerări, cu elemente denaturate voit, cu scopul de a-mi crea prejudicii de imagine, acum într-un moment ales cu premeditare, cu doar câteva luni înainte de campania electorală.

Suntem într-un punct de presiune politică mare, deoarece se apropie alegerile. În acest context, încep atacurile și presiunile politice asupra mea și a echipei cu care am demonstrat că se poate!

Colaborarea mea cu domnul Ursuleanu a început în anul 2016, într-un moment în care formam o echipă pentru a duce la îndeplinire toate planurile și ideile de care Turda avea nevoie pentru transformarea orașului așa cum mi-am propus, așa cum am promis cetățenilor. După cum am aflat recent, domnul Ursuleanu era un om care se confrunta încă de pe vremea aceea cu niște grave probleme financiare și din pacate aceste probleme nu s-au rezolvat în acești ani, ci dimpotrivă, după cum chiar acesta mi-a marturist, aceste probleme s-au acutizat foarte mult în ultima perioadă.

Aceste probleme financiare grave cu care se confruntă domnul Ursuleanu reprezintă motivația acestor declarații și a acestei entorse de atitudine și comportament la adresa mea, a echipei mele și nu în ultimul rând a turdenilor, deoarece mi-a cerut mie să îi plătesc datoriile, iar eu am refuzat categoric! Ba mai mult, pentru această tentativă de șantaj, am luat decizia de a-l înlătura de la conducerea API, decizie care cu siguranță a dus la reacția pe care a avut-o astăzi, imediat după ce a aflat.

Bogdan Ursuleanu se descalifică prin această abordare, aruncând cu noroi în oamenii pe care i-a avut mai mulți ani alături și în echipa din care a făcut parte. Acest lucru dovedește caracterul pe care îl are și consider că fiecare cetățean poate discerne singur despre ce fel de om este vorba. Pentru mine a fost un șoc să constat că un membru al echipei mele s-a dovedit a fi un personaj toxic care își pune propriile interese în prim plan ceea ce eu, ca primar, nu pot să accept.

Alături de echipa mea vom continua să luptăm pentru acest oraș în interesul turdenilor, chiar dacă mai iese în cale câte un urs nervos.

Declarațiile domnului Ursuleanu nu au nicio legatură cu realitatea, fie că dânsul dorește să vadă acest lucru sau nu, realizările echipei admnistrației locale sunt incontestabile!

Noi suntem echipa care a adus Turda pe un trend al dezvoltării, chiar dacă este dureros pentru cei care tânjesc să pună mâna pe administrație în scop personal”, a transmis edilul turdean cu referire la acuzațiile care au fost lansate în spațiul public.

MuieLojigan MuieGicu MuieMischian
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS