Politic

Dorin Lojigan: „Dragi cetățeni ai municipiului Campia Turzii ați dat astăzi un exemplu de mobilizare la vot, pentru a valida referendumul pro-justiție”

„Dragi cetățeni ai municipiului Campia Turzii, trăiesc în aceste momente aceleași trăiri intense de acum 3 ani, cand am castigat alegerile locale în Campia Turzii.
Ați dat astăzi un exemplu de mobilizare la vot, pentru a valida referendumul pro-justiție, venind în număr foarte mare.
Procentul mare de participare la aceste alegeri denotă interesul și implicarea dumneavoastră în viața politică de la Câmpia Turzii dar si încrederea acordată administrației locale.
În numele tuturor persoanelor implicate în organizarea acestor alegeri europarlamentare, dar și al referendumului, vreau să vă mulțumesc pentru prezența masivă la vot!
Referitor la rezultatul înregistrat de Partidul Național Liberal, formațiunea noastră politică rămâne PRINCIPALA forță a politicii locale, motiv pentru care, în calitate de președinte, apreciez alegerea fiecăruia dintre dumneavoastră!
Este un vot ferm, care nu poate fi ignorat de niciun politician din România”, atransmis Dorin Lojigan, primarul municipiului Câmpia Turzii.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS