Politic

Europarlamentarul Maria Grapini în vizită de lucru la Câmpia Turzii

Vizita europarlamentarului PP-USL, Maria Grapini, la Câmpia Turzii, nu este întâmplătoare. Deși tema conferinței de presă a fost una generală, dezbătându-se subiecte de nivel european, de felul în care este văzută România la Bruxelles, de faptul că sunt foarte multe “fake news” la nivel european și despre vociferările europarlamentarilor români, adevăratul motiv pentru care a venit la Câmpia Turzii este altul.

În PP-USL Câmpia Turzii de ceva timp, sunt tensiuni

Sursa noastră ne-a furnizat informația conform căreia consilierul PP-USL, Vasile Tot a cerut conducerii centrale a PP-USL, retragerea sprijinul politic pentru ceilalți doi consilieri, Mariana Cîmpean și Vasile Soporan, pe motivul că nu a fost susținut pentru funcția de viceprimar.

Conform procesului verbal de la ședința ordinară din data de 16.11.2017, când s-a schimbat viceprimarul, nimeni nu l-a propus pe Vasile Tot pentru a ocupa funcția de viceprimar, nici măcar grupul căruia i s-a alăturat de fapt Tot, și anume consilierii PSD.

Președintele interimar PP-USL Câmpia Turzii, Mariana Cîmpean, a declarat că “procesul verbal se poate verifica oricând, a fost o singură propunere pe buletinul de vot. Deci noi nu am putut vota decât ceea ce a fost. Dacă din grupul mare nu au fost propuneri sau dânsul nu s-a propus, noi amândoi, eu împreună cu domnul Soporan nu am putut greși în așa măsură încât să se propună retragerea sprijinului politic”.

Se pare că Vasile Tot a spus altceva conducerii partidului și iată că se poate pune în practică celebrul proverb “Cine sapă groapa altuia, cade singur în ea”.

Contactați telefonic, consilierii PP-USL, Mariana Cîmpean și Vasile Soporan (persoane neconflictuale) ne-au declarat, într-un mod elegant că au existat niște tensiuni în cadrul partidului, dar după vizita doamnei Grapini, lucrurile s-au liniștit.

 

O parte a PSD Câmpia Turzii a scos în spațiul public zvonul  că în momentul când s-a format majoritatea în Consiliul local la Câmpia Turzii, președintele de atunci al PP-USSL, Avram Gal, a “bătut” palma cu primarul PNL, Dorin Lojigan, în vederea acordării sprijinului politic, fapt care a condus la o majoritate lejeră formată de PNL cu sprijinul UDMR și PP-USL.

O excepție a acestei “înțelegeri”  pare a fi consilierul local PP-USL, Vasile Tot, care prin afinitatea sa pentru PSD, dusă la extrem, face ca majoritatea proiectelor de hotărâre propuse de către “putere”, să fie votate “împotrivă”.

Până la redactarea acestui articol, Vasile Tot nu a putut fi contactat.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS