Politic

Georgiana Sima din Câmpia Turzii aleasă vicepreședinte TNL Cluj

Sâmbătă a avut loc comitetul de coordonare județean, unde Maria Forna a fost desemnată ca fiind noul președinte TNL Cluj.
Au fost prezenţi președintele PNL Cluj, Daniel Buda, primarul Câmpiei Turzii, Dorin Lojigan, primarul comunei Florești, Horia Șulea, secretarul general al PNL Cluj, Mircea Abrudean, președintele PNL Gherla, Iuliu Sămărtea, consilierii județeni Andro Marinel și Dumitru Drăghici, prim-vicepreședintele PNL Cluj-Napoca, Radu Moisin, prim-vicepreședintele PNL Cluj-Napoca, Sabin Sărmaș, președintele OFL Cluj, Mihaela Suciu, consilierii locali ai PNL Cluj-Napoca Loredana Pop, Gabriela Moldovan, Călin Găbudean, Sorel Jurja, Bashar Molhem, secretarul general adjunct al PNL Cluj-Napoca, Călin Forna, președintele OPV 3 Cluj, Ioan Cătană, președintelui OPV 3 Cluj-Napoca, Solovăstru Ureche, vicepreședintele PNL Cluj, Zoltan Coraian.

Componența noului BPJ al TNL Cluj

Președinte – Maria Forna

Președinte executiv – Flavia Petruș

Prim-vicepreședinți – Mircea Miron, Cătălin Nistor

Secretar general – Bogdan Covaliu

Secretari generali adjuncți – Diana Chiș, Adina Rațiu

Vicepreședinți:

Cătălin Vlăduț Ciubotariu

Ioan Cozma

Daniel Filip

Sergiu Marcu

Paul Măhălean

Bogdan Moga

Paul Fărăgău

Bogdan Pivariu

Georgiana Sima

Membri:

Răzvan Artiudean

Horațiu Bodea

Ovidiu Ghior

Florin Groșaru

Marius Tritean

Andreea Mureșan

Alin Stan

Anca Șerban

Mihai Tehei

Președinte Comisia Județeană de Arbitraj:

Vlad Morar

 

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1
Actualitate   astazi, 14:10

Seară binecuvântată la Câmpia Turzii. Oana Bozga Pintea, impecabilă! Concertul de pricesne organizat de Parohia Învierea Domnului din Câmpia Turzii a fost unul înălțător. După o pauză de câteva luni bune, în care activitate culturală a fost ștearsă la nivelul întregii țări și nu numai, iată că în orașul nostru drag, lucrurile încep să se miște… pas cu pas. Într-o atmosferă de sărbătoare, de împlinirie sufletească, cetățenii municipiului Câmpia Turzii au asistat „regulamentar” la evenimentul dedicat cântărilor bisericești și pricesenelor în cinstea Maicii Domnului. Debutul l-a avut tânără talentată, Ștefania Petric. Câteva lucruri despre Ștefania. De ceva timp încoace este implicată tot mai mult în activitățile bisericești. Excelează în muzica ușoară și populară, câștigând premii peste premii, chiar și în pandemie, dar mai nou, se pricepe de minune și la cântările bisericești. Pricesnele cântate îți ung sufletul. Ștefania continuă să impresioneze. Prin muncă și perseverență va ajunge acolo unde trebuie. Din ce am aflat, se pregătește de lansarea unui cd. Denisa Bobiș, o tânără din cadrul parohiei Învierea Domnului, înclinată înspre cele bisericești, a avut o prestație demnă de apreciat. Denisa a cântată cu atâta pasiune minunata priceasnă, încât a emoționat audiența, observând din când în când, o lacrimă pe fețele celor din public. Antonia Gabor, fata cu glasul de înger. Nu știm cum a răsărit această voce extraordinară, însă putem spune, cu mâna pe inimă, că Antonia are toate șansele să ajungă o voce respectată în Transilvania și nu numai. O voce clară și curată. Mai apoi, Pr.diacon Bogdan Turean a încântat audiența urcănd cu o treaptă mai aproape de cer. Nu sunt multe de spus, pentru că Bogdan este recunoscut național pentru vocea lui deosebită. Însă exact ca și marii artiști, emoțiile și trăirile pe care tânărul diacon le-a avut, au fost vizibile cu ochiul liber. Oana Bozga Pintea- poate cea mai în măsura interpretată de muzică populară, din tânără generație, să fie numită ambasadorul tradiției românești. În afara faptului că are o voce impecabilă și o carismă aparte, Oana iubește frumosul și tot ceea ce e plăcut lui Dumnezeu. Soție devotată, mamă a doi copii, îndrăgita artistă consideră că acest eveniment a fost o bulă de oxigen pentru întreaga creștinătate. „Suntem mai bogați sufletește cântând aceste cântări dedicate Maicii Domnului”, a spus Oana Bozga. Așa este. Este zi de luni, și cei care au fost prezenți încă resimt pricesnele cântate cu atâta dragoste de neam și Dumnezeu. Părintele Zăhan, organizatorul acestui eveniment s-a declarat mulțumit de faptul că Dumnezeu a ajutat și a fost vreme bună, oamenii au respectat normele impuse de autorități și au plecat spre casele lor hrăniți sufletește și duhovnicește

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS