Politic

Gicu Rece şi-a anunțat candidatura la primărie. Îl va lăsa Petre Pop să intre în competiția pentru funcția de primar?

Miercuri, 26 februarie, Gheorghe Rece și-a anunțat oficial candidatura la primărie.

„Îmi doresc un viitor mai bun pentru municipiul Câmpia Turzii! Îmi doresc să avem o administrație eficientă și să ieșim pentru totdeauna din această lipsă de competență care a dominat în ultimii ani peisajul administrativ. După două mandate de consilier local, timp în care m-am implicat total și am încercat din răsputeri să aduc plus-valoare în administrația publică locală, vă anunț oficial că intenționez să intru în cursa pentru câștigarea mandatului de primar, intenționez să candidez pentru această funcție din partea PSD Câmpia Turzii. Vă asigur că voi face tot ce îmi stă în putință pentru dezvoltarea reală a municipiului, pentru ca fiecare dintre dumneavoastră să aflați ce înseamnă ca primarul să lucreze exclusiv în folosul cetățenilor, cu profesionalism și cu rezultate concrete”, a scris Gicu Rece pe pagina sa de facebook.

Anunțul surprinzător vine după ce în PSD Câmpia Turzii se duce o adevărată luptă pentru supremație. Nimeni nu vrea să piardă „ciolanul”.

Asta după ce în luna ianuarie 2020 au fost organizate alegeri în urma cărora Mihai Șandru a fost ales noul președinte al organizației municipale iar Biroul Politic local fiind compus din Președinte executiv: Rece Gheorghe și vicepreședinții: Lup Dragoș, Lazăr Emil, Ploata Nicolae, Hodrea Cornel, iar membri în birou: Armenean Daniel, Hidișan Felicia, Oltean Sorin, David Gabriel, Șandru Camelia, Porumb Sorin, Popa Eugenia, Baciu Claudiu, astfel Petre Pop fostul președinte al PSD Câmpia Turzii fiind lăsat pe dinafară, a început războiul.

Greaua înfrângere pentru fostul președinte a PSD Câmpia Turzii, consilierul județean Petre Pop, a fost greu de digerat astfel încât acesta a anunțat că: ” Așa zisele alegeri au fost contestate!”

Îl va lăsa Petre Pop pe Gheorghe Rece să candideze pentru funcția de primar?

Răspunsul este evident având în vedere zvonurile lansate de Ziar de Cluj care spun că Joi organizațiile PSD Turda și PSD Câmpia Turzii vor fi dizolvate: „Se pare că în ședința de joi a… de fapt, nu știm ce soi de încadrare să dăm adunăturii insăilate de moroșanul martalog sedințelor, căci Birou judetean nu e, în fine, joi, Simon are de gând să radă organizațiile Floresti, Turda, Câmpia Turzii, dar și organizația municipală Cluj-Napoca, adică tot ce s-a construit sub Alexa”, scrie Ziar de Cluj.

La Câmpia Turzii Petre Pop vrea să-l impună ca și candidat pe  Marcel Bogdan

Anunțul a fost făcut chiar de consilierul PSD Petre Pop care a anunțat: „Astăzi, colegul nostru Marcel Bogdan, pe forumul de dialog al social democraților din Câmpia Turzii și-a exprimat intenția de a candida la funcția de PRIMAR, la alegerile locale din 2020, de a intra în competiția internă și în bătălia pentru PRIMĂRIE.
Pe mine personal mă bucură faptul că un om integru, un manager performant care și-a demonstrat probitatea profesională printr-o carieră de succes, realizată pe forțe proprii, fără suport sau intervenții politice își asumă acest rol și în dezvoltarea municipiului Câmpia Turzii!
Petre Pop- consilier judetean.”

Război total în PSD Câmpia Turzii 

În momentul de față în PSD Câmpia Turzii există două tabere: Tabăra lui Gicu Rece și Tabăra lui Petre Pop. Fiecare își are propriul candidat pentru funcția de primar. Cine va câștiga lupta internă pentru supremația în partid își va impune candidatul, însă cine va pierde lupta internă din partid se pare că va pierde totul.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS