Politic

Horia Nasra, preşedintele PSD Cluj se dezice categoric de colegii cu activităţi sau ritualuri controversate

După apariţia în spaţiul public a articolului cu titlul: „EXCLUSIV: Imagini de la ritualurile masonice de la Câmpia Turzii organizate de consilierul judeţean Petre Pop!”, publicat pe site-ul campia-express.ro, în care consilierul judeţean PSD, Petre Pop, şi o parte din consilierii locali din acelaşi partid au fost acuzaţi că desfășoară ritualuri masonice, președintele PSD Cluj, Horea Nasra a declarat că organizaţia pe care o conduce se DEZICE CATEGORIC de asocierea cu aceşti colegi.

Contactat de Ziarul 21 vineri, 28 aprilie, Horea Nasra a declarat că nu a hotărât nimic legat de organizaţia PSD Câmpia Turzii. Este necesară o întrunire a Biroului Politic care va lua în discuţie acţiunea celor din Câmpia Turzii şi se va hotărî ce este de făcut. Dar Nasra a comentat că opţiunile personale ale membrilor PSD nu pot fi contestate atâta timp cât nu aduc atingere organizaţiei.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS