Politic

Mâine are loc Congresul Tineretului Național Liberal

Mâine, la Palatul Parlamentului din București, are loc Congresul Tineretului Național Liberal în cadrul căruia se va alege un nou birou de conducere pentru următorii 2 ani! Aceste alegeri sunt primele după momentul fuziunii celor două foste organizații și reprezintă un moment de restart, de unitate și de întărire a rolului pe care TNL îl are în cadrul Partidului Național Liberal.

 

„Mâine îmi voi încheia mandatul de președinte executiv interimar al TNL avut sub mandatul copreședinților Sorin Moldovan și Alexe Costel, pe care îi felicit pentru toată munca depusă în această perioadă”, spune Maria Forna

.

Din cadrul TNL Cluj Georgiana Sima, consilier local și președinte al TNL Câmpia Turzii va candida la poziția de vicepreședinte, iar Bogdan Pivariu, viceprimar al Comunei Florești și vicepreședinte al TNL Cluj, va candida la poziția de prim-vicepreședinte al TNL.

 

„Georgiana și Bogdan sunt susținuți unanim de către TNL Cluj pentru a ocupa aceste poziții și sunt convinsă că în mandatul lor își vor aduce aportul la creșterea și forța TNL!

Mult succes, dragi colegi!”, încheie Maria Forna.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS