<
Politic

Mesajul lui Cristian Matei la sfârșit de campanie electorală

Dragi turdeni,

În mai puțin de 48 de ore veți decide viitorul acestui oraș. Este un moment de o importanță majoră, care trebuie tratat cu maximă responsabilitate. În ultimii 4 ani, alături de echipa mea, ne-am focusat sa punem Turda pe harta orașelor cu o administrație performantă, ne-am dorit și am reușit să excelăm, să fim un exemplu! Și așa cum vedeți, am arătat tuturor că la Turda se poate! Se poate să fie atrase fonduri europene de sute de milioane de euro, se poate ca în patru ani să lucrăm mai mult ca alții în 20, se poate să fim primul oraș din România cu transport public 100% electric, se poate să fim profesioniști si să lucrăm pentru oameni!

Iar acesta este doar începutul.

Ultimii patru ani au fost niște ani de foc. S-a muncit enorm și ne-am concentrat pe ceea ce avem de făcut și anume să modernizăm Turda. Au fost momente frumoase, momente mai dificile, situații tensionate, multe satisfacții, dar cel mai importante sunt REZULTATELE. Iar acestea se văd. Doresc să mulțumesc în mod deosebit echipei mele, fără de care nimic nu ar fi fost posibil. Această muncă de echipă ne-a adus unde suntem azi și mulțumesc tuturor pentru implicare, atât colegilor din administrația publică locală, cât și colegilor de partid, alături de care am dus o campanie electorală curată și pozitivă.

Vă mulțumesc tuturor pentru încredere, pentru susținere, chiar și pentru criticile care uneori ne-au făcut mai perseverenți. Vă invit să ne susțineți, să susțineți continuitatea, pentru ca Turda să își continue parcursul dezvoltării. Am demonstrat că putem, iar de acum, împreună vom fi și mai buni și mai puternici!

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS