<
Politic

Mesajul lui Emil Rusu la final de campanie electorală

Vreau să mulțumesc tuturor cetățenilor din comună, care m-ați primit în casele voastre și v-ați deschis sufletul spre mine, împărtășindu-mi problemele și nevoile voastre. Vă promit că aceste probleme și nevoi nu au trecut neauzite!

Vă mulțumesc că m-ați ascultat și voi pe mine și ați înteles cât de important este ca viitorul primar să se bucure de susținerea județeană și chiar națională, lucru demonstrat de mine, nu doar prin vorbe ci și prin fapte, prin aducerea în comuna noastră a majorității elitei politice județene, chiar și a unui ministru.

Daca comuna Triteni nu va avea un primar care are sprijinul forumurilor superioare, în 4 luni Primăria Triteni va intra în faliment. Am susținerea și întelegerea  Consiliului Județean, a Guvernului României că aceste probleme vor avea sprijin spre rezolvarea lor și sprijin spre dezvoltarea comunei.

Vreau să mulțumesc de asemenea și echipei mele de campanie, fără de care nu aș fi reușit în acest maraton politic.

În final vreau să vă îndemn să ieșiți la vot pe 27 septembrie și să votați cu mintea, nu cu inima, să votați EMIL RUSU , omul cel mai potrivit să conducă comuna Tritenii de Jos în acest moment de grea moștenire .

VOTAȚI PNL !!! VOTAȚI EMIL RUSU primar !!!

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS