campanie campanie
Politic

Schimbarea conducerii PSD de la Câmpia Turzii a început printr-o dezinsecție

Apele tulburi în care se scaldă organizația PSD Câmpia Turzii de câțiva ani se pare că e pe cale să se liniștească. Asta după ce conducerea PSD Câmpia Turzii a fost schimbată cu o conducere interimară. Din sursele noastre Mihai Șandru  a preluat conducerea organizației de la Câmpia Turzii (funcție ocupată de Petre Pop, consilier județean) iar Gicu Rece ocupă funcția de secretar (funcție ocupată de Ionel Isac, consilier local).

Prima mutare  a noii conduceri interimare a fost una de „strategie” pe ușa partidului găsindu-se un afiș prin care ne informează că sediul este în renovare dar și că a fost dezinfectat!

Tot sursele noastre ne-au declarat că iala de la intrare a fost schimbată de frica unor furturi din sediu.

PSD Câmpia Turzii urmează să convoace alegeri privind conducerea locală, după o perioadă de interimat și multe tensiuni interne.

În cursa pentru șefia PSD Câmpia Turzii s-ar putea înscrie și Mihai Șandru, al cărui nume este vehiculat și în ceea ce privește candidatura pentru funcția de primar, al consilierului local Gheorghe Rece precum și Petre Pop care și-a anunțat intenția pubic de a candida pentru un nou mandat de președinte al PSD Câmpia Turzii.

MuieLojigan MuieGicu MuieMischian
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS