Politic

USR și-a desemnat candidatul pentru alegerile prezidențiale

Dan Barna a fost ales candidatul USR la prezidenţiale, în Congresul de sâmbătă al partidului. Liderul formaţiunii a primit 324 de voturi din totalul de 492 de voturi exprimate.

Clujeanul Mihai Goţiu a primit 134 de voturi, Dumitru Stanca – 5 voturi, iar Dragoş Dinulescu 3 voturi, potrivit anunţului făcut de Cătălin Drulă.

„Chiar cred că România are nevoie de ADN-ul USR la Cotroceni. Cred că obiectul USR PLUS în campanie e de a transforma România în care copii şi tinerii vor să trăiască şi mulţi vor să se întoarcă. Mulţumesc încă o dată. Alianţa USR-PLUS merge la victorie”, a declarat Dan Barna, imediat după anunţarea votului de pe scena Congresului USR.

Senatorul clujean Mihai Goţiu, unul dintre cei 4 candidaţi în competiţia internă a USR pentru prezidenţiale

Mihai Goţiu, candidat în competiţia internă a USR pentru prezidenţiale, a declarat că Uniunea Salvaţi România înseamnă salvarea pădurilor, a apelor, precum şi a tot ce înseamnă mediu în ţara noastră. El a mai precizat că cei de la PSD-ALDE nu pot spune că sunt patrioţi, atunci când distrug mediul.

citește întreaga știre pe Ziua de Cluj

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS