<
Politic

Video. Aurelia Cristea (ProRomânia) „Încercăm la Pro România să îmbinăm experiența politică existentă cu experiență antreprenorială care să livreze rezultate”

Aurelia Cristea, la  alegerile din anul 2012 a fost aleasă deputat de Cluj din partea Partidului Social-Democrat (PSD). Între 5 martie și 13 decembrie 2014 a fost ministru delegat pentru dialog social și relația cu societatea civilă în guvernul Victor Ponta. Aurelia Cristea este inițiatoarea legii antifumat din România. În data de 1 februarie 2017 și-a dat demisia din PSD, în semn de protest față de adoptarea OUG prin care guvernul Grindeanu a dezincriminat unele fapte de corupție.

Marți, 9 aprilie a fost prezentă la Câmpia Turzii într-o conferință de presă a partidului ProRomânia.

„Vă muțumesc pentru prezența dumneavoastră, astăzi, aici și aș vrea să spun că sunt astăzi alături de mine, doi buni colegi de la Cluj. Unul dintre ei este și candidatul nostru de la europarlamentare, doamna Sigina Luca, care vine din zona antreprenoriatului, este o tânără antreprenoare care a trecut prin diverse etape ale antreprenoriatului și, evident ajungând în faza de cosolidare și mergând spre o zonă de maturitatea ceea ce înseamnă business-ul, iar celălalt coleg este domnul Leonard Horvath care a mai avut experiență politică, însă este cu o activitate bogată atât în zona de cercetare, didactică cât și în cea antreprenorială”, a specificat Aurelia Cristea.

Despre ProRomânia:

„Încercăm la Pro România să îmbinăm, cumva, experiența politică existentă a unor oameni care au activat pe diverse tronsoane în politică dar în același timp nu s-au regăsit în ceea ce privește valorile și principiile pe care ar putea să le promoveze în politică în totalitate, încercând evident, dat fiind faptul că au și experiență antreprenorială să livreze rezultate, și atunci, îmbinăm această experiență a lor cu suflu nou a unor colegi noi, care nu au mai făcut politică, așa cum este și cazul doamnei Sigina Luca, de față aici cu noi.

Ceea ce este important de reținut, legat de Pro România, este că mai mulți oameni care la un moment dat, au fost în Guvern, alături de Victor Ponta și promovând proiecte, livrând rezultatecare au constat în creștere economică și în măsuri economice foarte bune care au consolidat bunul mers al României, de aceea trend-ul se și păstrează, ne-am gândit, văzând modul în care se gestionează lucrurile în prezent că este cazul să oferim o alternativă serioasă, o alternativă care poate fi măsurată tocmai prin rezultatele pe care le-am livrat până acuma la spectrul acesta, a lipsei de competență, a lipsei de viziune și al lipsei de oricare consistență în ceea ce privește proiectele de dezvoltare a României, este foarte mult de lucru în România, sunt foarte multe oportunități pe care le pierdem, tocmai din cauza celor care au ajuns în diverse funcții, și atunci cel mai important lucru este să arătăm oamenilor, că prin prisma rezultatelor livrate în guvernarea Ponta, putem să oferim în continuare o alternativă serioasă, valorificarea tuturor oportunităților pe care România le are, și mai mult decât atât valorificarea tuturor resurselor care sunt puse la dispoziția României prin fondurile structurale de dezvoltare și în acest sens, de aceea avem pe lista de europarlamentare  unul dintre cei mai buni ambasadori ai României în mediul politic, pe doamna Corina Crețu care a dovedit atât în calitatea sa de europarlamentar, cât și în aceea de comisar european că face față provocărilor la nivel european, știe să negocieze pentru România și este interesată de proiectele de dezvoltare a României. Cam acestea sunt ideile, proiectele in jurul cărora ne-am reunit și pe care dorim sa le livrăm către toată societatea românească pentru că evident și noi vom beneficia de ele, în calitatea noastră și de părinți și de bunici, trebuie sa ne bucurăm de niște rezultate mult mai bune în România”, a mai adăugat Aurelia Cristea.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS