Actualitate

Potaissa Turda a pierdut duelul cu AHC Dunărea Călăraşi

AHC Dunărea Călăraşi-Potaissa Turda 31-28 (16-16)
Miercuri, 20 martie, în derby-ul etapei cu numărul XXIV, Potaissa Turda s-a deplasat pentru confruntarea cu marea rivală AHC Dunărea Călăraşi.
Aşa cum era de aşteptat, a fost un meci cu o mare încărcătură, cele două vecine de clasament reuşind, în ciuda rivalităţii, să ofere un spectacol handbalistic interesant.
După un început echilibrat, scor 4-4 (min.7), Irimuş a intervenit salvator iar Ghiţă şi-a dus pentru prima dată echipa în avantaj, scor 4-5 (min.9). Ȋn minutul 13 avansul echipei turdene a fost de două goluri, scor 6-8, dar n-a durat mult până ce formaţia lui Sergei Bebeshko a restabilit echilibrul. Până la pauză situaţia a rămas neschimbată aşa că tabela de marcaj a înregistrat egalitate la 16.
Turdenii au gestionat mai bine debutul reprizei secunde reuşind să menţină un avans de două goluri, scor 16-18 (min.32), 20-22 (min.41). Oaspeţii s-au bucurat de prestaţia remarcabilă a goalkeeperului Irimuş, dar au comis câteva erori neforţate care le-au permis călărăşenilor să revină, scor 23-23 (min.46).
În minutul 49, Vartic a înscris un gol de senzaţie din piruetă, iar Dospinescu a dus scorul la 26-24 (min.52). Turdenii n-au avut soluţii pe final de joc, iar erorile neforţate au fost imediat taxate de gazde care n-au mai avut nicio emoţie în ultimele minute ale întâlnirii. S-a încheiat 31-28 şi pentru Potaissa Turda urmează duminică, 24 martie, întâlnirea cu CS HC Buzău.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS