Actualitate

Povestea băiatului bătut până și-a pierdut viața

El este Luca, băiatul omorât in bătaie de propria mama. Era in grija unei asociații caritabile și a fost botezat cu numai o lună înainte de a fi ucis
Băiatul omorât in bătaie de propria mama se numește Luca si era unul dintre copiii care se aflau in grija asociației caritabile Misionarii lui Padre Pio. Copilul a fost botezat cu doar o lună in urma de preoții din cadrul ONG-ului. Atât el cât si fratele lui geamăn, David, participau zilnic la activitățile care aveau loc in timpul anului școlar la Centrul Sollievo, al asociației Misionarii lui Padre Pio.


Cei care au avut grijă de el au postat un mesaj emoționant, de rămas bun, pentru Luca. Redăm integral mesajul asociației Misionarii lui Padre Pio:
Cu inimile sfâșiate de durere, cu sufletul mâhnit si cuprinși de o tristețe apăsătoare, care ne-a spulberat zorii unei zile de duminica, ce părea a fi una liniștită , va facem cunoscut ca micuțul Luca, de 9 ani, unul dintre cei mai buni, mai inteligenți si mai talentați copii, care participau zilnic la activitățile ce s-a desfășurat in timpul anului școlar la Centrul Sollievo, si-a incheiat in mod brutal, violent si tragic scurta călătorie pământeasca, in seara trecuta, fiind răpus mișelește tocmai de cea care i-a dat viată…
Dar Luca nu era doar unul dintre copiii noștri dragi, de care ne îngrijeam mereu cu atâta bucurie si disponibilitate, el era, alături de fratele lui geamăn David, unul dintre finii noștri, căci au fost botezați de noi cu o luna in urmă, participând cu toții la această bucurie a lor.


Acum, ne întristam si plângem, ne despărțim vremelnic de finul si copilașul nostru drag Luca, ii încredințăm suflețelul mult chinuit si suferind in mâinile Tatălui Ceresc si il rugăm sa il așeze in Sânul Său părintesc, dăruind-i iubirea si căldura de care nu a avut parte pe pământ…
Sa ne ierți pe noi, pe toți, copil frumos si drag, ca nu ne-am dat seama si n-am știut nimic despre calvarul prin care treceai si n-am făcut nimic ca sa te putem salva….
Drum lin spre stele, copile drag ! Roagă-te si pentru noi, de-acolo de Sus, până când va veni din nou clipa revederii…”


Luca a fost bătut de propria mama până la moarte. Copilul a fost găsit mort, in casă, de anchetatorii care au sosit la fața locului alertați de rudele băiatului. Autoritățile au fost sunate la 112 puțin după ora 23.00. La fața locului s-au deplasat polițiștii, dar si o ambulanță . Din nefericire insa, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe băiețel.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS