Actualitate

Prefectul de Cluj, în vizită la Câmpia Turzii. Înmatriculări și pașapoarte la Câmpia Turzii?  

Conform agendei de lucru a prefectului, Mircea Abrudean, prefectul de Cluj, va efecuta o vizită de lucru la Turda și Câmpia Turzii.

Este lesne de înțeles de ce prefectul județului efectuează o vizită de lucru în municipiul Câmpia Turzii. Problemă pașapoartelor și a înmatriculărilor au rămas în aer pe vremea fostului prefect, Aurelian Cherecheș, când, la inaugurarea sediului Poliției Câmpia Turzii, a promis în fața celor prezenți, înființarea unui birou pentru permise și inmatriculări. Ba mai mult s-a și semnat un protocol de colaborare.

Lucru care nu s-a mai respectat și realizat, motiv pentru care edilul municipiului Câmpia Turzii l-a acționat în judecată pe prefectul PSD.

Revenim la ale noastre, înființarea unui birou de inmatriculări și pașapoarte a fost una dintre ambițiile personale ale edilului Lojigan. Dacă pe vremea PSD nu s-a putut, ei bine, iată că roata se intoarce și înființarea acestui birou este mai mult decât realizabilă.

Probabil este o chestiune de timp până când acest lucru se va realiza la Câmpia Turzii.

Este de remarcat că Guvernul PNL a venit cu o măsură inedită de transparență totală privind activitățile miniștrilor. Iată că acest model l-a luat și Instituția Prefectului Cluj și Mircea Abrudean își publică activitatea zilnic.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS