Actualitate

Pregătiri de sărbătoare la COLEGIUL „EMIL NEGRUŢIU” TURDA 

Cadrele didactice şi elevii de la Colegiul „Emil Negruțiu”, şi-au decorat clasele cu brazi împodobiţi şi ornamente de Crăciun, dar şi bradul şcolii, alături de doamna Timea Gavrilescu, directorul acestei frumoase unităţi de învăţământ preuniversitar turdean.
Astfel că astăzi pe holurile şi în clasele liceului au răsunat tradiţionalele colinde româneşti într-un decor de basm. Profesorii şi elevii s-au bucurat împreună de aceste activităţi, au depănat amintiri dragi, fericiţi şi entuziasmaţi de venirea sărbătorilor!


”Vă dorim „Sărbători Fericite”, cu mese pline cu bunătăţi, cu colinde frumoase şi cu mulţi colindători, cu multă zăpadă (nu chiar atat de multă cât a căzut în momentul de faţă) şi care, deşi ne îngheaţă mâinile, ne dezgheaţă sufletele, iar în fiecare fulg de nea să vă puneţi o dorinţă, care sigur vi se va îndeplini! Să aveţi o vacanţă de poveste, în care pacea, liniştea, iubirea şi fericirea să vă însoţească pretutindeni. LA MULŢI ANI!!!” au transmis dascălii şi elevii Colegiului Emil Negruţiu Turda, pe site-ul oficial al liceului.
Felicitări tuturor elevilor şi cadrelor didactice care şi-au unit forţele pentru a ne introduce în această atmosferă, care ne bucură şi ne aduce aminte de magia Sărbătorilor de iarnă!

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS