<
Actualitate

Premierul Ludovic Orban: „Am ţinut să fiu prezent la acest eveniment important pentru Câmpia Turzii, Turda şi pentru Cluj”

Poate cel mai important eveniment politic și administrativ, din ultimii 4 ani, la Câmpia Turzii. Edilul Dorin Lojigan a reușit să aducă în urbea noastră, pe unii dintre cei mai importanți oameni ai momentului: premierul Ludovic Orban, Adrian Oros – Ministrul Agriculturii, Nelu Tătaru – Ministrul Sănătății și Lucian Bode – Ministrul Transporturilor, Daniel Buda – Europarlamentar. De asemenea, la invitația primarului Lojigan, au participat Emil Boc- primar Cluj-Napoca, Dan Tarcea- viceprimar Cluj-Napoca, Sorin Moldovan- Deputat, Marius Nicoară- Senator, Cristina Burciu- Deputat, Florin Stamatian- Deputat, Mircea Abrudean- Prefectul județului Cluj, Irina Munteanu- Subprefect al județului Cluj. Edilul municipiului Turda, Cristian Octavian Matei, Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe și primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Nicolae Lojigan, au fost semnatarii unuia dintre cele mai îndrăznețe proiecte pe care le are Județul Cluj prin municipiile Turda și Câmpia Turzii. O centură ocolitoare deosebit de importantă pentru decongestionarea traficului greu, oferind o rută alternativă celor care tranzitează orașul.

Dacă este să vorbim d.p.d.v poltic, niciodată Palatul Cultural Ionel Floașiu nu a găzduit o asemenea delegație, cu un prim-ministru și 3 miniștrii ai Guvernului, un europarlamentar și alți demnitari de rang înalt, semn că relațiile pe care primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan cu conducerea PNL sunt extraordinare și contează mult în atragerea de fonduri guvernamentale și europene.

Că vrem, care nu vrem, Câmpia Turzii a fost vizitată de Premierul României, alături de alți 3 miniștri din portofolii cheie ale Guvernului. Un lucru cu care municipiul Câmpia Turzii trebuie să se mândrească.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS