<
Actualitate

Preșcolari și elevi în vizită la Baza 71 Aeriană

În fiecare zi a vieții noastre, facem „depozite” în băncile de memorie ale copiilor noștri. Credem că și militarii Bazei 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu” au reușit să realizeze acest lucru, primind vizita preșcolarilor de la Grădinițele cu Program Prelungit „Pinocchio” și „Lumea prichindeilor” din Câmpia Turzii, dar și a elevilor de la Școala Primară „Panda” din Cluj-Napoca.


Uimirea, curiozitatea și fericirea i-au însoțit pe copii la fiecare pas: în sala de tradiții a unității, unde au parcurs un drum virtual în istoria unității, mai scurt pentru pașii lor micuți; în simulatorul de zbor unde „îngerașii” de pe pământ au trăit emoția „aripilor”, dar și descoperirea aeronavelor din dotare. Cu ochii lor micuți au măsurat aparatele de zbor, iar posibilitatea de a urca la bordul acestora a fost primită cu aplauze și strigăte de bucurie.

Emoțiile celor mici au fost trăite deopotrivă și de cei mari, de militarii care i-au luat în brațe, i-au așezat pe scaunele piloților și i-au făcut să zâmbească atunci când parcă nu îndrăzneau.
Zig Ziglar spunea: „Copii merg acolo unde se întâmplă lucruri interesante, dar rămân acolo unde este dragoste”.

Suntem convinși că dragostea cu care au fost întâmpinați i-a făcut dornici de a zăbovi, de a se bucura de tot și de toate. Îi așteptăm de fiecare dată să ne treacă pragul și suntem convinși că unii dintre preșcolarii și elevii de astăzi vor fi militarii de mâine.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS