campanie campanie
Actualitate

Primăria Aiton dorește prelungirea liniilor de transport pe ruta Rediu-Vâlcele și Aiton-Gheorgheni

În acest sens, edilul localității Aiton, Făgădar Nicoale, a emis două adrese în atenția primarului municipiului Cluj Napoca și în atenția directorului general al Companiei de Transport Public Cluj Napoca prin care solicită prelungirea liniilor de transport pe cele două rute Rediu-Vâlcele și Aiton-Gheorgheni

„Având în vedere numărul mare de persoane care navetează zilnic în municipiul Cluj Napoca și ținând cont că unul dintre obiectivele asociației este actualizarea periodică a traseelor si a programelor de transport în funcția de necesitățile de depalsare a populației si în corelare cu transportul public interjudețean, internațional, feroviar de persoane existent, precum și corelarea între modalitățile de realizare a serviciului de transport public local de persoane cu autobuze, troleibuze, și în regim de taxi” o parte din adresa făcută către edilul Emil Boc.

Este recunoscută dorința acerbă a primarului Făgădar de a dezvolta zona Aiton, recurgând de mai multe ori la „tentații” pentru tinerii care nu doresc să simtă sufocarea Clujului, oferind loturi de case cu titlul gratuit.

Cei care doreau să fie aproape de un oraș în dezvoltare puteau să primească parcele gratuite de 900 sau chiar 1.100 de metri pătrați pentru construirea unei case cu grădină. Singura condiție pe care trebuiau să o îndeplinească era să se stabilească în Aiton. Terenul de 12 hectare provine din fosta păşune a localităţii şi ajunge pentru
ridicarea a 50 de case, a unui loc de joacă, dar şi a unei grădiniţe.

MuieLojigan MuieGicu MuieMischian
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS