Actualitate

Primăria Municipiului Turda continuă implementarea sistemelor de pubele subterane

Primăria Municipiului Turda continuă implementarea sistemelor de pubele subterane pentru colectarea selectivă a deșeurilor! Au fost încheiate lucrările de montare a două noi baterii de pubele subterane amplasate la intersecția dintre strada Nuferilor și strada Lianelor și la intersecția dintre strada Amurgului și strada Macilor, urmând ca la începutul săptămânii viitoare să fie finalizate lucrările și la bateriile de pubele situate pe strada Libertății nr.4 și strada Dr. I. Rațiu nr.37!

Una dintre prioritățile administrației este curățenia orașului. Din 2016 până în prezent s-au desființat zeci de rampe clandestine și au fost desfășurate ample campanii de curățenie. În total, au fost montate până acum platforme de pubele subterane în 6 locații din oraș:

* intersecția dintre strada Lianelor și strada Lotus
* Piața Micro 1, pe strada Rapsodiei


* Calea Victoriei 100, bl. B120 (2 baterii)
* Calea Victoriei 102-104 bl. E125

*intersecția dintre strada Nuferilor si strada Lianelor,
* intersecția dintre strada Amurgului și strada Macilor

Pe lângă cele menționate mai sus, până la sfârșitul anului 2019 se vor mai monta încă 4 baterii de pubele noi

Pentru a stimula colectarea separată a deșeurilor în vederea atingerii țintelor obligatorii de reciclare la nivel local, s-au dat în folosință 5 stații inteligente de colectare selectivă (str. Basarabiei, str. Calea Victoriei, str. Lianelor, str. Libertății, str. Rapsodiei) care se dovedesc a fi foarte utile populației.
Poliția Locală desfășoară permanent acțiuni pe linia păstrării curățeniei și au fost montate camere de supraveghere video în foarte multe puncte din oraș, cu scopul de a combate actele de distrugere a bunurilor publice și de nerespectare a curățeniei. #InvestimînCurățenie

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS