campanie campanie
Actualitate

Primăria Turda: Respectați regulile impuse de autorități, pentru sănătatea noastră, a tuturor!

Încă o dată, bunul simț al unora a fost sub orice critică! Deși parcurile sunt inchise, in vederea stopării răspândirii Coronavirus-ului!
Aviz amatorilor care lasă în urma lor coji de semințe, mucuri de țigară, peturi, ambalaje sau alte gunoaie pe domeniul public!
Acest tip de comportament distructiv nu ne face cinste. Trebuie să ne civilizăm și să respectăm orașul și locuitorii acestui oraș.


Toată lumea vrea modernizare, atunci haideți să contribuim la această modernizare începând cu principiile de bază.
Dacă mergi în parc și vrei să mănânci semințe, ia cu tine și un recipient/pungă/ce vrei tu și nu arunca cojile pe jos! Ești fumător? Aruncă-ți mucul de țigară la coșul de gunoi.


Utilitatea coșurilor de gunoi este de a arunca gunoiul în INTERIORUL acestora.
Derulăm aceste acțiuni de salubrizări și igienizare a parcurilor tocmai pentru ca turdenii să beneficieze de aceste spații pentru recreere și relaxare.

Pentru Turda mai curată
Vrem mizeria înlăturată!
Aruncați mizeria la gunoi
Iar pentru noi veți fi eroi!

Vă reamintim că zonele împrejmuite cu bandă reflectorizantă indică accesul interzis. Poliția Locală efectuează patrule zilnice în vederea respectării acestor marcaje.
În multe parcuri aceste marcaje sunt înlăturate de „petrecăreții” din parcuri deși aceste măsuri de protecție sunt luate în vederea stopării răspândirii coronavirusului în orașul nostru.

MuieLojigan MuieGicu MuieMischian
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS