<
Actualitate

Primarul municipiului Turda, Matei Cristian: „Orașul nostru a fost clasat de UrbanizeHub pe locul 5 în rândul primăriilor performante!”

„Turda este marea revelație a ultimilor ani, pentru noi. Periodic, ei ies cu câte un proiect ce rupe gura târgului.”

Pornind de la indicatori de performanță obiectivi, premiul câștigat la European Mobility Week sau investițiile de la Salină prin care acest obiectiv turistic a devenit unul din cele mai frumoase locuri din lume, ne-au adus în top alături de orașe de referință. Însă capacitatea noastră de a atrage fonduri europene ne-a clasat în primii 5 în rândul orașelor mari, iar în rândul municipiilor care nu sunt reședință de județ, suntem pe locul 1 la atragerea de fonduri europene.

“Și, acum, colac peste pupăză, sunt campioni și la fonduri europene, cu portofoliu de proiecte europene de aproximativ 74 milioane Euro, la o populație de aproximativ 55.000 – una din cele mai bune performanțe ale unui oraș din România.”

Dragii mei, atunci când muncești se vede, dar atunci când pui și suflet în ceea ce faci, se simte, iar ecoul succesului este mult mai mare. La momentul actual Turda este un șantier, dar acest lucru demonstrează că avem banii necesari pentru a moderniza un oraș întreg! Dacă încă mai sunt sceptici, să știți că alții ne privesc cu invidie și își doresc ca orașul lor să fie transformat din temelii așa cum se întâmplă astăzi cu a noastră casă, Turda.

Vă invit să citiți articolul integral accesând pagina:
https://urbanizehub.ro/cele-mai-performante-administratii-din-romania/.

Mulțumim celor de la UrbanizeHub Romania pentru topul realizat, munca noastră va continua în același ritm alert până când vom ocupa locul 1 în toate topurile. Rămâneți aproape pentru că veți mai auzi multe lucruri de bine de la Turda.”

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS