<
Actualitate

Prime Studios – Cariera care-ți permite să trăiești viața pe care o visezi

Toată lumea își dorește un job la care să meargă de plăcere, nu de nevoie. Să muncești pentru banii tăi devine mai ușor atunci când ești într-un mediu de lucru prietenos, unde nu te simți epuizată fizic și mental, unde nu zbiară nimeni la tine. Din păcate aceasta este realitatea multor locuri din muncă în întreaga lume, nu doar la noi.

Foarte multă toxicitate și suprasolicitarea corpului nu vezi în descrierile unor joburi la ce oferă ei. Și toate acestea pe bani de supraviețuit de la lună la lună, nicidecum pentru a te lăfăi prin nu știu ce piscine luxoase la hoteluri de 5 stele. După ce termini cu prioritățile, facturile, mâncarea, ce mai trebuie prin casă sau pentru îngrijirea personală, ferească sfântul și de vreo reparație la mașină, rămâi cu bani de cheltuială aproape zero. Este o realitate cruntă prin care trec multe persoane și e posibil să te enumeri chiar și tu printre ele.

Să depinzi de banii cuiva iar nu e bine, fiindcă oamenii sunt perfizi și te trezești că din “bunăvoința” pe care o afișează peste noapte să îți scoată ochii cu câți bani ți-au dat. În astfel de situații se află și multe femei, prizoniere are unor relații toxice, unde sunt abuzate financiar și nu numai. Dacă simți că vrei să faci o schimbare în cariera ta, să renunți la jobul acela toxic și epuizant sau pur și simplu să îți câștigi independența financiară, atunci află că Prime Studios se ocupă de videochat Bucuresti angajari.

100% legal și confidențial

Dacă-ți faci probleme de gura lumii, cum că te-ar vedea cunoscuții sau familia, nu trebuie să-ți faci griji. Ai posibilitatea de a face în contul tău setări în ceea ce privește confidențialitatea, deci vei putea restricționa potențialii vizitatori. Singurul criteriu de angajare aici este să stăpânești bine limba engleză, dat fiind faptul că vei avea conversații online cu oameni de diferite naționalități. Însă nu este neapărat un criteriu ce te exclude dacă nu știi limba engleză. Prime Studios preferă modele implicate, deci oferă 3 luni de cursuri gratuite de limba engleză.

Ai aici un salariu fix mai mult decât atractiv, fiind practic dublu față de cel minim pe economie, iar dacă faci și comisioane în prima luna poți ajunge la un venit de 1000$. După 3 luni și depinzând și de nivelul tău de implicare pentru a face mai multe ore de videochat, poți ajunge la o suma de 10 000 lei. Un model de talie medie va câștiga minim 15 000 lei. Iar un model cu experiență, care deja știe cum să se plieze pe conversații pentru a le fructifica, poate ajunge să câștige minim 25 000. În prima lună de colaborare cu Prime Studios primești chiar și bonus de angajare de 500$, iar dacă aduci și o prietenă în echipă, după prima ei lună aici mai primești un bonus de 200$.

De ce Prime Studios și nu alt studio?

Fiindcă acest studio videochat Bucuresti este unul dintre cele mai exclusiviste, aici domnind luxul, relaxarea și condițiile optime de lucru. Modelele Prime Studios sunt fericite, sănătoase psiho-emoțional și fizic, nu simt nici o urmă de stres la acest job. Ai chiar posibilitatea de a alege între videochat adult sau non-adult. Unii membri chiar își doresc să poarte conversații inteligente cu cineva și nu au cu cine sau poate pur și simplu caută un sfat, un sprijin, o nouă perspectivă din partea altei persoane.

Primești training specializat indiferent că ai deja experiență în domeniu sau nu. Asta pentru că Prime Studios își formează modelele după principiile lor. Ai posibilitatea de a câștiga lunar city break-uri și cu siguranță la vechiul job nu mai aveai posibilitatea de a călători. Aici îți alegi chiar și programul în fiecare săptămână, de dimineața, intermediar sau seara. Astfel ai timp și pentru viața ta personală. De asemenea, în fiecare an Prime Studios organizează concursuri, iar modelul cu cele mai multe ore acumulate are posibilitatea de a câștiga o operație estetică la alegere. Iar orele în plus n-au ce să-ți strice oricum, înseamnă mai mulți bani pentru tine pe lângă salariul oferit.

Ce mai aștepți? Accesează prime-studios.ro și ia legătură cu echipa!

Contact: 0725 165 944

Piața Victoriei (Metrou Victoriei)

 

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS