Actualitate

Probabilitatea ca nunțile cu sute de invitați să se desfășoare anul acesta este redusă

Într-o acțiune de Q&A pe pagina oficială de facebook, prefectul Mircea Abrudean a răspuns doritorilor tuturor întrebărilor adresate.

 

Unul dintre participanții la discuție l-a întrebat pe prefect dacă anul acesta se vor putea organiza evenimente culturale sau nunți. Răspunsul prefectului de Cluj, Mircea Abrudean nu prea a fost pe placul celor implicați în organizarea de evenimente.

Mircea Abrudean: După cum știți în acest moment aceste evenimente sunt foarte strict reglementate, numărul participanților este limitat la maxim 16. Evident, gradual se va merge pe un număr mai mare de participanți în funcție de situația epidemiologică. După data de 1 iunie, probabil că număr va crește, după data de 15 iunie la fel. Deci o să fie comunicată această măsură în cursul acestei săptămâni. Cu siguranță nu putem vorbi de evenimente așa cum suntem obișnuiți cu sute de participanți, lucru acesta nu cred că se va întâmpla anul acesta, pentru că trebuie să fim precauți. Vor fi impuse niște reguli, care vor fi comunicate în cel mai scurt timp.

Așadar, după spusele prefectului, se vor putea organiza evenimente însă nu la obișnuința noastră, a fiecăruia. Rămânem să fim optimiști că totuși, anul acesta, vom putea merge la nunți și botezuri, chiar dacă nu se vor desfășura cu sute de invitați.

 

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS