<
Actualitate

Profu de glume, Nicu Bendea, nostalgic de Ziua Mondială a Televiziunii

Unul dintre cei mai apreciați comedianți din România, clujeanul Nicu Bendea, a postat pe canalul sau de YouTube o filmare nostalgică. Bine.. o bucată video de câteva minute inserată în video-urile zilnice pe care le realizează.

Filmarea din anul 2014 aduce în fața internauților un monolog făcut în prezenta a două celebrități ale vremii: băbuțele din Chinteni. Cunoscut prezentator, om de televiziune și mare comediant, Nicu Bendea și-a făcut un obicei de senzație. În fiecare dimineață prezintă situația țării în stilul lui caracteristic. Un lucru greu pentru unii, ușor pentru profu’ de glume deoarece are o abilitate incredibilă de a desface firul în patru și de a scoate tot timpul partea comică din orice problemă.
Aceste video-uri de 10 – 15 minute sunt vizionate într-un număr destul de mare de către fanii comediantului, atrăgând comentarii și aprecieri pe bandă rulantă.


Recent, Nicu Bendea a început să facă scheciuri, în stilul său caracteristic, pentru diferite firme și companii. Orice firma care doreste o reclama/urare funny ( mai ales de sărbători) apelează la talentul nativ al profesorului de matematică. În plus de asta mai dezvoltare un proiect destul de interesant, asociat cu vremurile pe care le trăim: stand up virtual. Noi stăm acasă, în confortul casei iar Nicu face stand up comedy de calitate doar pentru noi. Practic, putem să îl avem pe Nicu Bendea doar pentru noi timp de 30, 40, 60 de minute sau chiar mai mult. Interesant…

Revenind la tema articolului, nu vă spunem mai mult, ci vă lăsăm video-ul de care vorbeam mai sus. Enjoy!

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS