<
Actualitate

Program recreativ pentru copii la Biserica nr. 5 cu hramul Sfântului Proroc Ilie Tesviteanul Câmpia Turzii

Cu ocazia sărbătoririi hramului Sfântului Proroc Ilie Tesviteanul, biserica de la blocuri, cum i se mai spune, păstorită de părintele Rațiu Raul, a organizat 20 iulie 2021 de la ora 16,00 un eveniment recreativ, pentru copiii din comunitate. Pentru început, părintele Rațiu a invitat copiii și părinții în biserică, unde le-a povestit istoria și viața Sfântului Prooroc Ilie. A urmat un program artistic, susținut de grupul vocal ,,Melody” precum și de majoretele de la Clubul Copiilor din localitate. De asemenea, în aceste activități recreative au fost angrenați și membrii Asociației Artiștilor Plastici, care i-au introdus pe cei mici în tainele picturii. La final s-au împărțit copiilor baloane colorate, dulciuri și diplome. În încheierea acestei manifestări părintele Rațiu s-a adresat celor prezenți.

Rațiu Raul, preot paroh la Biserica nr. 5 cu hramul Sfântului Proroc Ilie Tesviteanul Câmpia Turzii:
-În primul rând dragii mei copii, ați fost minunați. Așa spre după masă, am avut tot felul de emoții, cum ne vom putea simți bine astăzi, într-o după masă dedicată copiilor. Mulțumim lui Dumnezeu, că am reușit să facem un program minunat pentru copii și vremea a ținut cu noi. De asemenea în biserică copiii îndrumați de câțiva oameni minunați de la Asociația Artiștilor Platici pictează, Este doar începutul pentru comunitatea noastră și pentru mine personal, așa că ori de câte ori vreți să facem câte ceva, biserica vă așteaptă.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS