Actualitate

Promovarea talentelor locale. Daciana Constantea, o tânără solistă cu 100 de premii muzicale

Toată lumea, toți cetățenii municipiului Câmpia Turzii și Turda, știu că suntem înconjurați de valori. Valorile muzicale pe care le are acest municipiu, sunt colosale. Rubrica „Promovarea talentelor locale” se bucură de un mare succes. Am conceput această rubrică pentru a prezenta cititorilor și celor care ne urmăresc că, Câmpia Turzii, Turda și zonele limitrofe, „Au cu ce”

Am rămas uimit de mesajele primite de la cei care citesc Ziarul 21, spunându-mi:

„Măcar cineva se gândește și la copii noștri și îi mai promovează” „Felicitări pentru rubrică” ” Copiii valoroși merită promovați”

Societatea zilelor noastre se poate ridica doar prin valori și jertfă. Aceste două virtuți, le găsești în fiecare copil, în fiecare debutant, în fiecare mic artist.

Continuăm seria promovării tinerelor talente cu o tânără care a câștigat nu mai puțin de 100 de premii muzicale. La asemenea calități, la multitudinea de aprecieri și distincții, doar neșansa este cea care face din Daciana Constantea, să nu apara pe micile ecrane și să o cunoască toată țara. Din informațiile pe care le avem, Daciana se află într-o pantă ascendentă și în viitorul apropiat o să o vedem pe micile ecrane. Unde? Surpriză deocamdată.

Puțin istoric din cariera artistei de 15 ani

Vocea tinerei Daciana Constantea din Câmpia Turzii a răsunat încă din 2011 la Mamaia Copiilor din Constanta iar apoi la Bucuresti, câștigând premii importante. Daciana a continuat să participe și în alte competiții trecând granițele țării și făcând o impresie bună în Malta, Polonia, în capitala Cehiei, Praga. La 11 ani, Daciana reușește un titlu valoros de „Grand Prix” din competiție pentru secțiunea Pop Jazz.

Daciana a participat în februarie 2015 la festivalul „Steaua Carpaților” din Brașov, având parte de o jurizare internațională. La 11 ani câștigă primii banii pentru un „Aur de la Folclor” dar și la „Pop Jazz” cu loc 3 ( unic premiu – grupa 11 – 14 ani)

Talentul artistic se confirmă cu succes și în vara anului 2015 la Bravissimo – Odesa din Ucraina, cu Marele Trofeu pentru folclor, desi au participat mulți copii români, Daciana a reușit câștigarea acestui titlu unic din competiție cu piesa „Hora din Moldova”

Daciana obține 80 de premii cu Clubul de Canto Bella Musica din Câmpia Turzii, având spectacole susținute în Beclan, Cluj Napoca, Luduș, Ceanu Mare, Tritenii de Jos, Turda, București, Brașov, etc.

Din septembrie 2016 drumul artistic îi este înspre București sub îndrumarea sopranei Anca Parlog. Fiind pregătită, Daciana obține alt trofeu la „Simply the Best” după ce obținuse 3 trofee ( pop românesc – etno – poo jazz )

În prezent, în acest an 2018, deține 100 de premii muzicale obținute prin muncă, ambiție, perseverența și aprecieri

Daciana are și apariții la Tvr Cluj și Antena 1 Cluj dar și la AnteNeața din Pitești, iar recent a fost la Nașul Tv, în emisiunea Caravana Isteților. O invitație pentru a participa la World Champions of Performing Arts din iulie 2019 în Los Angeles, face din Daciana o mare artistă.

Tânără artistă a realizat un videoclip pentru un cover „Alarm” și aduce mulțumiri celor care au fost alături de ea în acest proiect artistic dar și pentru coregrafa Alina Maria Bolboacă, care a fost de mare ajutor pentru ilustrația artistică.

Daciana este elevă la Liceul Teoretic Pavel Dan din Campia Turzii și dupa spusele profesorilor, este o fată silitoare care învață foarte bine și face față cu brio și pasiunii, care este muzica, și învățăturii.

Daciana are o carieră muzicală interesantă, cu foarte multe proiecte pregătite pentru anul 2019, care deocamdată rămân surprize.

Câmpia Turzii are talente și este un oraș care se poate mândri cu foarte multe voci deosebite care peste ani, se vor auzi pe marile scene ale țării.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS