Actualitate

Promovarea talentelor locale. Nora Tasnadi, fata cu vocea de aur

Revenim cu rubrica ” Promovarea Talentelor Locale”. După o perioadă de pauză, am reluat rubrica mai sus menționată și astăzi, vrem să v-o prezentăm pe Nora Tașnadi, o tânără artistă din localitatea Viișoara, care se află pe o pantă ascendentă din punct de vedere muzical. Talentul Norei este unul extraordinar. Un timbru vocal deosebit, o prezență artistică inedită, Nora are toate șansele să ajungă un nume sonor al industriei muzicale românești. Ea chiar cântă, din inimă și cu pasiune. Până una alta, vă redăm interviul acordat în exclusivitate pentru Ziarul 21.

AS: De la ce vârstă ai început să cânți?
Nora Tansadi: De la vârsta de 7 ani.

AS: Cine te-a ajutat pe parcursul carierei de până acum?
N.T: Mătuşa mea şi profesorul meu de canto, Pop Cornel.

AS: Urmezi ceva cursuri de canto acum?
N.T: În momentul de față nu, pentru că sunt în Cluj la liceu, dar am făcut canto timp de aproape 5 ani. Nici în Cluj Napoca nu neglijesc muzica, din contră, împreună cu profesorul meu de muzică cântăm la diferite evenimente organizate de către şcoală şi nu numai.

AS: Care sunt concursurile la care ai participat?
N.T: În Polonia: May Note, Italia, Ukraina, Finlanda: Bravo Turku, Târgul Mureş: Transylvanian Stars, Baia Mare: Preparing Stars, Piatra Neamț: Volare

AS: Care au fost cele mai importante premii pe care le-ai câștigat?
N.T: Cele mai importante premii pe care le-am câştigat au fost: Grand Prix- la festivalul Transylvanian Stars, Trofeul festivalului Preparing Stars- Baia Mare, locul I la categoria pop jazz şi folk May Note- Polonia, care a fost chiar primul meu concurs la care am participat în străinătate.

AS: Ești o fată xe perspectivă, cu mult potențial, unde vrei să ajungi pe plan artistic? Care sunt idolii tăi?
N.T: Vreau să cânt toată viața, să călătoresc peste tot şi să cunosc idolii mei de când eram mică, precum este şi Andra. Îmi doresc ca după terminarea liceului să mă ocup şi mai intens cu muzica şi să organizez primele concerte.

AS: Ce mesaj ai pentru tinerii care sunt de aceași vârstă cu tine?
N.T: Le-aş dori să aibă multă răbdare, să fie hotărâți şi să-şi urmeze mereu visele cu multă pasiune și devotament. Eu când aveam 6 ani dansam şi cântam cu un microfon de jucărie în mână, fără a mă gândi măcar pentru o secundă la faptul că o să ajung să cânt pe anumite scene din Italia, Finlanda, Polonia şi asta dovedeşte că nimic nu este imposibil!

AS: Cui vrei să mulțumești?
N.T: Vreau să le mulțumesc părinților mei, pentru susținerea acordată din toate punctele de vedere şi bineînțeles profesorului meu de canto, Pop Cornel, deoarece fără el n-aş fi ajuns acolo, unde sunt acum.
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.