Actualitate

Promptitudine și operativitate din partea Poliției Locale a Municipiului Câmpia Turzii.

În urma unui apel la numărul de telefon unic 0264.991, polițiștii locali din cadrul Serviciului Public Poliția Locală Câmpia Turzii au fost alertați cu privire la faptul că în cimitirul situat pe strada Iancu Jianu, lângă fosta autogară, un grup de tineri au deteriorat crucile de pe morminte (romantic loc pentru plimbări 😊).

În urma deplasării echipajului de serviciu la fața locului și în urma verificărilor specifice efectuate de către polițiștii locali în mai puțin de o oră de la săvârșirea faptei au fost identificați, legitimați și reținuți doi tineri, având vârstele de 15, respectiv 16 ani, ambii cu domiciliul în municipiul Câmpia Turzii, care din teribilism au deteriorat, prin răsturnare, crucile a două morminte, una din beton și una din marmură. Cei doi au fost predați Poliției Municipiului Câmpia Turzii pentru stabilirea stării de fapt și efectuarea cercetărilor cu privire la fapta lor.

Pe această cale, Serviciul Public Poliția Locală le mulțumește tuturor cetățenilor care, la momentul în care observă fapte antisociale, apelează numărul unic de dispecerat 0264.991.

Doar prin intermediul unei atitudini proactive și al unui simț civic desăvârșit putem să reducem numărul faptelor antisociale din Municipiul Câmpia Turzii.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS