<
Actualitate

PSD Câmpia Turzii: “Felicitări primarului în funcție pentru rezultatul obținut, cel mai important lucru acum este binele și dezvoltarea orașului”

“În primul rând dorim să le mulțumim tuturor cetățenilor municipiului nostru care au votat ieri la alegerile locale și în special celor care ne-au încredințat votul nouă, echipei PSD Câmpia Turzii. Mulțumim pentru încrederea acordată proiectului nostru de reformare a Partidului Social Democrat la nivel local. Cei care ne-au fost alături știu că acest demers nu a fost unul ușor și am întâmpinat serioase piedici. Cu toate acestea proiectul și echipa PSD Câmpia Turzii rămâne alături de oameni, de oamenii muncii, de oamenii care cred în stânga politică.
Suntem principalul partid de opoziție la nivelul orașului și vom continua să avem binele orașului ca și cap de agendă.
Îl felicităm și pe primarul în funcție pentru rezultatul obținut. Cel mai important lucru acum este binele și dezvoltarea orașului. Cu acest gând în minte mergem în Consiliul Local”, a anunțat PSD Câmpia Turzii.

 

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS