campanie campanie
Actualitate

PSD presupune valori de stânga, în conformitate cu principiile democraţiei

Partidul Social Democrat presupune valori de stânga, în conformitate cu principiile democraţiei, asemenea unui organism unitar şi nefracționat. Fiecare dintre noi, românii, avem și o afinitate subnațională, identificându-ne și după regiunea istorică din România, în care trăim. În cadrul PSD, Ardealul a fost văzut de-a lungul timpului, ca o zonă ce cuprinde doar o minoritate a alegătorilor de stânga, fapt ce susţinea prezenţa modestă a personalităților din această regiune, la nivelul forurilor decizionale ale PSD.


De aceea, este un motiv de mândrie pentru noi, organizația PSD Câmpia Turzii, numirea domnului Profesor Vasile Dâncu, în funcția de Președinte interimar al Consiliului Național al PSD. Faptul că Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a sprijinit venirea în funcție a unei personalități marcante a stângii din Ardeal, susţine ideea conform căreia PSD vede în afinitățile regionale, nu motive de dezbinare, ci oportunități de colaborare şi conlucrare, la nivel național, cu exponenți ai stângii, ce își pot aduce contribuția pentru întărirea partidului.
Domnul Profesor Vasile Dâncu a fost mereu un apropiat al organizațiilor locale din județul Cluj și nu numai, dovadă fiind mandatul senatorial şi încrederea alegătorilor din judeţul Cluj.
Așadar, îl felicităm pe domnul Profesor Vasile Dâncu pentru numirea sa în funcția de Președinte al Consiliului Național al PSD și suntem convinși că Domnia Sa va aduce o contribuție pe măsură Partidului Social Democrat.

Biroul de presă PSD Câmpia Turzii.

MuieLojigan MuieGicu MuieMischian
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS