<
Actualitate

R.A.R. Cluj se mută. Cum va arăta noul sediu și unde va fi amplasat!

Registrul Auto Român (RAR), filiala Cluj, vrea să-și construiască un nou sediu pe o suprafață de aproximativ 20.000 de metri pătrați în apropierea Centurii Vâlcele-Apahida!

Amplasamentul se află într-o zonă aparent nelocuită în apropierea Centurii Vâlcele-Apahida și a râului Someș. Terenul aparține comunei Apahida, fiind concesionat pentru o perioadă de 49 de ani Registrului Auto Român. Vor fi două clădiri, sediul RAR și un centru zonal. De asemenea, se propun 120 de locuri de parcare, iar 20% din suprafață este reprezentată de zona verde.

Proiectul, denumit „PUZ Construire sediu reprezentanță RAR Cluj și centru zonal, copertină auto, cabină poartă, căi de acces auto și pietonale, sistematizare verticală, amenajări exterioare, împrejmuire, branșamente și organizare de șantier pe strada Libertății din Apahida”, a fost prezentat în ședința Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului și de Urbanism (C.T.A.T.U) a județului Cluj, de joi, 15 septembrie 2022.

În prezent, RAR Cluj are sediul în comuna Gilău, iar instituția a mai funcționat și în Cluj-Napoca sau Florești.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS