Actualitate

Raluca Hada, campioană națională la Fitness, și-a mai trecut în palmares încă un premiu important

Raluca Hada, fata căruia i s-a schimbat viața de când și-a început activitatea în domeniul fitness și culturism, a mai bifat încă un premiu important la final de sezon. Olympia Amateur Uk, obținând locul 4. Cu foarte mulți participanți, veniți din toate colțurile lumii, Raluca și-a încordat mușchii și, a făcut ce știe mai bine: „a arătat bine”.

Adrian Soporan: Cum a fost anul pentru tine d.p.d.v sportiv?

Raluca Hada: Am deschis calendarul competițional în primăvară, prin participarea la unul dintre concursurile internaționale mult dorite și anume Miami Pro din Marea Britanie, St.Albans în luna Aprilie. Am participat la 2 categorii și anume: Categoria Wellness unde am obținut locul 2 și Cardul Pro, Categoria Muscle Ladies Model locul 1 și Card Pro.

Urmatoarea competiție a fost la sfârșitul lunii Iunie tot în Marea Britanie și anume British Grand Prix, Categoria Wellness unde am obținut locul 1.

Am inchis calendarul competițional pentru anul 2019, prin participarea la Olympia Amateur Uk, obținând locul 4; scena unde cred că este dorința fiecarui sportiv care își desfășoară activitatea în zona fitness-culturism.

A fost un an frumos, plin de adrenalină, cu multă muncă, plin de provocări pe tot parcursul pregătirilor, dar în final mi-am indeplinit obiectivele propuse.

Pe fiecare scena pe care am urcat emoțiile au fost la fel de mari, concurența fiind mare; sportivele fiind din toate colțurile lumii, aceasta fiind o motivație în plus pentru a deveni o mai bună versiune a mea.

A.S: Cui dorești să mulțumești pentru toate reușitele?

R.H: Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ceea ce am și primesc!
Îi multumesc tatălui meu care este bunului meu prieten și mentor, pentru suport, sfaturi, înțelegere și tot!

Bineînțeles că de fiecare data am avut suportul mentorului meu, medicii cu care colaborez, oamenii cu o experiență vastă în acest domeniu, atât pe parte de nutritive si în special partea de antrenament mi-au fost alături, iar acum, pe această cale, doresc să le mulțumesc.

Pentru că prezența scenica să fie completă vreau să-i mulțumesc din suflet pentru minunatele costume Muscle Queen Stage Wear by Olivia Balan, care mereu s-a dovedit a fi o profesionistă.

A.S: Ce ai învățat de la fiecare concurs?

R.H: Fiecare concurs indiferent de rezultat m-a facut câștigătoare, am învățat din propriile greșeli, am întâlnit oameni frumoși, am primit sfaturi care m-au făcut să aspir la alte scene pentru latura sportivă

A.S: Gânduri și planuri pentru 2020?

R.H: Profit de timpul scurt care îl am la dispoziție fiind în season off, învăț, aprofundez, aplic cunoștințele atât pentru a mă dezvolta și progresa pentru latura sportivă pentru anul 2020 cât și pentru a avea altfel de aspirații.

‘’I will persist until I succed’’

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS