<
Actualitate

Raport de activitate privind acțiunea de capturare a câinilor fără stăpân în luna DECEMBRIE 2019

În perioada amintită s-au desfășurat, în baza contractului de servicii încheiat cu Asociația Centrul de Ecarisaj Turda, un număr de 7 (Șapte) acțiuni de ecarisare a zonei teritorial-administrative.
Acțiunile au fost întreprinse ca urmare a sesizărilor și solicitărilor din partea: Primarului municipiului Câmpia Turzii (8), Vicepriamarului (3), Poliția Locală (1), cetățeni (3), și au vizat în special zonele indicate dar a fost prospectată întreaga zonă a municipiului.


Acțiunile au constat în identificarea și strângerea câinilor fără stăpân, care circulau liber, fără însoțitor pe domeniul public al municipiului, capturându-se un număr de 35 câini, din care niciunul a fost identificat ca având microcip. Câinii au fost preluați cu proces verbal, în baza formularului individual de capturare, de către echipa de ecarisaj și transportați pentru aplicarea prevederilor legale în adăpostul propriu al prestatorului, amenajat în localitatea Turda, str. Bogata, jud., Cluj.
În perioada menționată au existat și solicitări pentru adoptia a 2 (doi) câini, aceștia au fost sterilizați, vaccinați anitrabic, identificați prin microcipare și înregistrați în RECS (Registrul electronic al câinilor cu stăpân), conform prevederilor legale.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS