<
Actualitate

Razie la Câmpia Turzii pentru verificarea respectării măsurilor impuse de starea de alertă

Polițiștii clujeni au desfășurat, în acest final de săptămână, o serie de controale pe raza municipiului Câmpia Turzii, pentru a verifica respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19.

In perioada 17-19 iulie a.c, poliţiştii municipiului Câmpia Turzii au acționat cu efective mărite pentru menţinerea unui climat optim de ordine şi siguranţă publică și pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară impuse în contextul stării de alertă”, informează IPJ Cluj.

Au fost derulate verificări la 29 de localuri publice, 10 lăcașuri de cult, dar și în mijloace de transport în comun.

Polițiștii, în colaborare cu jandarmi și funcționari publici din cadrul Primăriei municipiului Câmpia Turzii, au legitimat peste 90 de persoane – conform legii 192/2019, fiind, de asemenea, controlate peste 50 de autovehicule și 9 mijloace de transport în comun.

În urma neregulilor constatate de polițiști, au fost aplicate 40 de sancţiuni contravenţionale, atât pentru nerespectarea Legii 55/2020, privind măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cât și în privința nerespectării normelor de convieţuire socială sau de circulație pe drumurile publice.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS