<
Actualitate

Recompensă pentru taximetristul care a dus gratuit o mamă cu copilul la Urgenţe

Taximetriștii din Cluj-Napoca au pornit în căutarea colegului de breaslă care ar fi transportat gratuit o mamă cu copilul, de urgență, la spital. Femeia nu avea destui bani, iar gestul de omenie al taximetristului a impresionat.

Gestul unui taximetrist din Cluj făcut pentru o femeie care avea nevoie să ajungă cu băiețelul la Unitatea de Primiri Urgențe i-a impresionat pe colegii acestuia. Mămica a vrut să ajungă cât mai repede la doctor și ar fi apelat la o firmă de taximetrie din Cluj-Napoca.


Aceasta l-ar fi informat pe şofer, printr-un SMS, că are doar 16 lei în buzunar, însă omul i-a răspuns că nu e nevoie de bani.
Acum colegii lui de breaslă din Cluj-Napoca îl caută pe taximetristul inimos, însă bărbatul e de negăsit. Colegii vor să-l premieze cu un abonament gratuit pe cinci ani la dispeceratul de taxi, sau chiar cu o mașină electrică, dacă e deja angajat.

Ioan Pugna, vicepreședintele Asociației Taximetriștilor din Cluj, a declarat, pentru Știrile PRO TV că, încearcă de câteva zile să verifice știrea. Informația ar fi fost publicată inițial pe un grup de Facebook, dar nu este clar când a avut loc de fapt cursa respectivă, și nici cine e autoarea postării.


Update:
Mister elucidat! Întâmplarea fericită este din București, nu din Cluj, iar „colegul Iulian este protagonistul pe care îl felicităm pe această cale. Titan , indicativ 2000”, a anunţat Ioan Pugna, după ce evenimentul a devenit viral, mai ales că a avut loc tocmai în anul 2021.


Pe lângă felicitările primite de taximetrist, sunt şi clienţi care spun că nu ar trebui să îi uităm pe taximetriştii fără suflet, care încearcă metoda haiducească la volan: „Un taximetrist a vrut să îmi ia dublu de la Aeroport la gară în Cluj, fără ceas pus”, a comentat ştirea de pe Facebook ZIUA de CLUJ, cu precizarea că da, într-adevăr „mai sunt și oameni buni”…

sursa: Ziua de Cluj.

 

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS