Actualitate

Regulament de închiriere a spațiilor disponibile din unitățile de învățământ

Ținând cont de faptul că terenurile și clădirile în care își desfășoară activitatea unitățile de învățământ preuniversitar din Câmpia Turzii fac parte din domeniul public, închirierea bunurilor se face prin hotărâre de consiliu local.

Pentru a sprijini unitățile de învățământ din Câmpia Turzii și de a creea un cadru legal unitar pe baza căruia acestea să închirieze spațiile școlare, a trebuit realizat un regulament de închiriere.

Închirierea se poate face prin procedură de închiriere prin încredințare, directă sau procedură de închiriere prin licitație publică.

Procedura de închiriere prin încredințare se organizează în cazul închirierii unor spații pentru perioade de timp fracționat.

Procedura de licitație se organizează în cazul închirierii unor spații disponibile excedentare și care nu sunt afectate de procesul de învățământ.

Perioada de închiriere nu va fi mai mare de 5 ani, cu posibilitatea prelungirii acesteia doar cu aprobarea CL Câmpia Turzii.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS