Actualitate

Remiză între Potaissa Turda şi Dinamo Bucureşti

Potaissa Turda-Dinamo Bucureşti 30-30 (14-17)
Duminică, 6 mai, Potaissa Turda şi Dinamo Bucureşti s-au întâlnit în etapa a V-a a fazei I a play-off-ului, seria B.
Formaţia gazdă a intrat mai bine în joc şi în minutul 7 avea un avans de două goluri, scor 5-3. Kuduz şi Bannour au punctat pentru echipa vizitatoare şi au restabilit egalitatea la 5. Profitând de unele inexactităţi ale turdenilor, bucureştenii au trecut apoi la cârma jocului, scor 6-9 (min.14).
Cu Gavriloaia într-o formă foarte bună şi mizând pe o apărare agresivă, formaţia pregătită de Ştefan Constantin s-a desprins la patru goluri, scor 11-15 (min.26) . Până la finalul primului act, turdenii au mai recuperat, dar oaspeţii au intrat la cabine cu un avans de trei goluri, scor 14-17.
La 9 minute de la reluarea jocului, Potaissa Turda s-a apropiat la un gol, scor 19-20, dar oaspeţii au rămas la conducere până în minutul 48, când Daniel Pop a restabilit egalitatea la 24.
Cu şapte minute înainte de finalul primului act, Gavriloaia a punctat pentru 25-28, dar au urmat momente bune pentru formaţia lui Horaţiu Gal care a pus mai multă presiune în jumătatea adversă şi a fructificat aproape toate ocaziile.
Turdenii au fructificat de trei ori consecutiv prin Cîntec, Talas şi Pavel şi, cu două minute înainte de final, s-au apropiat la un gol, scor 29-30.
Constantin a solicitat time-out pentru ultimele indicaţii, dar Şandru nu l-a învins pe Irimuş şi Cîntec a stabilit scorul final 30-30.
Pentru Potaissa Turda urmează miercuri, 8 mai, confruntarea cu CSM Focşani.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.