<
Actualitate

Restaurantul Biți se conformează regulilor de prevenire a infectării cu virusul COVID-19 , totul pentru siguranța populației

În perioada de incertitudine pe care o trăim, ca urmare a extinderii epidemiei virale cu Covid-19 (coronavirus) și a recomandărilor oficiale, prioritatea noastră este siguranța alimentară și protejarea oaspeților noștri și a echipei noastre.

 Tratăm cu maximă seriozitate și responsabilitate situația actuală, astfel că am implementat următoarele măsuri de prevenție, în toate restaurantele noastre:

– Am sporit frecvența și atenția cu care dezinfectăm locația noastră, de la toalete, podele, clanțe și mânere la veselă, tacâmuri, mese, meniuri, cartoteci pentru notele de plată și oliviere
– Evaluăm zilnic starea de sănătate a angajaților din restaurant și vom lua imediat măsurile necesare, la primele semne de îmbolnăvire
– Am dotat restaurantul cu dozator cu dezinfectant pe bază de alcool

 În același timp, recomandăm oaspeților noștri să respecte cu rigoare regulile generale de prevenție și să se informeze corect asupra importanței acestora în contextul epidemiologic actual, și anume:

– Să se spele pe mâini cu apă și săpun minimum 20 de secunde. Am pus la dispoziția oaspeților noștri săpunuri cu dezinfectant în toaletele restaurantului.
– Să folosească cu încredere dozatorul cu dezinfectant de la intrarea în restaurant
– Să evite să ducă mâna la ochi, nas sau gură.
– Să folosească o batistă de unică folosință în caz de tuse sau strănut și să se spele pe mâini după utilizarea ei.
– Să poarte mască sau să evite vizitele în restaurante dacă prezintă simptome de îmbolnăvire (febră, tuse, dificultăți respiratorii, dureri musculare și stări de oboseală)

 Mai presus de toate, sănătatea și siguranța oaspeților și echipei noastre sunt prioritare. Vom continua să facem tot ce ne stă în putință pentru a păstra în restaurantul noastru un mediu sigur, în care să vă simțiți ca acasă, ca și până acum.

 Vă mulțumim pentru susținere și încredere și vă așteptăm în continuare cu drag!

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS