<
Actualitate

Restricții în Târgul săptămânal de la Câmpia Turzii, în contextul pandemiei Covid-19

Întrunit astăzi, Comitetul Local pentru Situații de Urgență din Câmpia Turzii a adoptat o hotărâre care include unele restricții privind funcționalitatea Târgului Săptămânal din municipiu.

Astfel, în conformitate cu HCLSU din 26.10.2020, începând din data de 28.10.2020 și până când rata de incidență cumulată a cazurilor de Covid-19 se va menține peste 3 la mia de locuitori, vor avea acces pentru comercializarea de produse agroalimentare doar comercianții din localitățile Câmpia Turzii, Viișoara, Luna și Călărași, cu condiția ca cele 3 comune să nu se afle în scenariul roșu.

Totodată, pentru comercializarea de produse textile și agroindustriale, vor avea acces doar persoanele fizice sau juridice cu sediul social sau domiciliul în localități din județul CLUJ, altele decât Municipiul Câmpia Turzii, unde rata de incidență a cazurilor Covid-19 cumulate este sub 3 la mia de locuitori.

Aceste decizii vor rămâne în vigoare atât timp cât la Câmpia Turzii, rata de incidență a cazurilor cumulate de Covid-19 se află peste limita de 3 la mia de locuitori.

De asemenea, având în vedere comentariile din presă și de pe rețelele de socializare, facem precizarea că Târgul de Vechituri este organizat ÎN FIECARE VINERI tocmai pentru a degreva și a decongestiona târgul săptămânal de miercuri.

Târgul de Vechituri își va continua funcționalitatea în fiecare zi de vineri, până în momentul în care autoritățile naționale, județene și locale vor dispune altfel.

Direcția Relații cu Comunitatea.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS