<
Actualitate

Revine fotbalul din liga IV și V din luna martie?

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat că propune două scenarii privind revenirea tuturor competitor fotbalistice din România.

”Obiectivul nostru, ca federație, pe care l-am împărtășit și noului ministru de la Tineret și Sport este ca în luna martie să putem să reluăm toate competițiile fotbalistice din România la nivel de copii și juniori, și la nivel de fotbal amator. Ca să putem face acest lucru, avem nevoie de o modificare de protocol medical care presupune ca testele RT-PCR să fie înlocuite cu testele rapide antigenice. Acesta este un scenariu cu care lucrăm.
Al doilea scenariu presupune o testare RT-PCR doar înainte de începerea competiției și apoi, bineînțeles, dacă apar simptome ale acestui virus.

Aceasta e soluția pe care o vedem pentru ca în luna martie să putem relua toate competițiile. Un alt lucru pe care trebuie să-l menționăm este că toate aceste cluburi au suferit extrem de mult în toată această perioadă de timp, nu au fost susținute absolut deloc de către stat și atunci, avem nevoie de acest sprijin din partea statului ca aceste echipe să poată să revină cât mai aproape de normalitate. Această stare de normalitate presupunem noi că o reprezintă reluarea competițiilor”, a mai spus președintele FRF.

Competițiile de fotbal au fost în pauza forțată din 12 martie 2020, din cauza izbucnirii pandemiei COVID-19.

Sursa: Prosport.ro

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS