Actualitate

Rezultat excepţional! Bronz pentru turdeanca Beatrice Moldovan la Campionatul European de Box (Juniori)

Vineri, 24 mai, a debutat la Galaţi Campionatul European de Box pentru juniori, masculin şi feminin. Evenimentul sportiv se desfăşoară până la 1 iunie în arena special amenajată la Patinoarul artificial „Dunărea” din Galaţi.
Pe parcursul ediţiei 2019 a CE, 408 de pugilişti din 36 de ţări s-au luptat pentru medaliile de campioni la 13 categorii de greutate, atât la băieţi, cât şi la fete.
România a aliniat la startul competiţiei garnituri complete, de câte 13 sportivi, atât la masculin, cât şi la feminin, oferind posibilitatea cât mai multor tineri pugilişti să ia un prim contact cu întrecerile la cel mai înalt nivel. Din lotul feminin al României face parte şi turdeanca Moldovan Beatrice.
Sportiva noastră a câştigat medalia de bronz la categoria 70 kg. Beatrice a fost susţinută de antrenorul Florin Bordi care s-a deplasat la Galaţi pentru a-i fi alături.
„Este prima medalie europeană din istoria boxului turdean. Am promis că voi aduce repede o medalie europeană şi iată că am reuşit. A fost o competiţie foarte puternică cu 400 de sportivi, dar am făcut o figură frumoasă şi am câştigat bronzul european. Sper ca anul viitor să avem aurul. Beatrice este o fată curajoasă, ambiţioasă şi a dovedit din nou că poate. Sper ca această mare performanţă să nu rămână fără ecou şi să se uite cei din Turda şi spre noi fiindcă avem mare nevoie de ajutor pentru a ne continua activitatea în bune condiţii”, a declarat, pentru Ziarul21, antrenorul Florin Bordi.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS