Actualitate

Rezultatele crosului umanitar „Alergăm pentru cei care NU pot alerga”, ediția a 3-a

Asociația Camera de Sus Turda, în parteneriat cu Primăria Municipiului Turda, a organizat sâmbătă, 18 mai 2019, Crosul umanitar „Alergăm pentru cei care NU pot alerga”, ediția a 3-a.

Peste 340 de persoane au alergat pe traseul din centrul municipiului Turda, în cele 5 probe ale evenimentului: junior 7-10 ani, junior 11-15 ani, main, senior (+50 ani) și walk.

Evenimentul a avut ca scop susținerea copiilor cu dizabilități din cadrul Centrului de recuperare psiho-neuro-motorie pentru copii cu handicap „Sf. Irina”, Turda și a sportivilor cu dizabilități din cadrul Clubului Sportiv al Persoanelor cu Handicap Locomotor „Oameni pentru Oameni” Turda.

Banii adunați în urma crosului umanitar, proveniți din taxele de participare și sponsorizări, vor contribui la amenajarea unui traseu terapeutic multisenzorial lângă clădirea centrului Sf. Irina, la lucrări de reparații și reamenajare a parcului pentru copiii cu dizabilități din curtea centrului Sf. Irina și vor acoperi bugetul necesar pentru ca sportivii clubului Oameni pentru Oameni să poată participa la concursurile naționale destinate persoanelor cu handicap în acest an.
Organizatorii mulțumesc tuturor participanților, partenerilor și sponsorilor care s-au implicat în acest proiect și în susținerea persoanelor cu dizabilități din municipiul Turda: Primăria Municipiului Turda, ASA Consolis, Deltamed, Holcim, Salina Turda, Compania de Apă Arieș, Școala de Conducere Auto Pegasus Team, Dental Care, GP Instal – Romstal România, Filip Dent Implant, Edo Garage, Patiseria Rusalca, Cumulserv, Spartan Gym Fit, Pizzeria Alegria, Transilvania Impact, Domeniul Public Turda, Centrul Rațiu pentru Democrație, Centrul Sfânta Irina Turda, Asociația Oameni pentru Oameni Turda.

Felicitări speciale și pentru câștigătorii probelor, enumerați mai jos:

1. Traseu Junior 7/10 Fete
Locul 1 Martin Selena
Locul 2 Greta Ilincă
Locul 3 Balahură Celia

2. Traseu Junior 7/10 Băieți
Locul 1 Aranias Sebastian
Locul 2 Pleș Florin
Locul 3 Gherasim Abel

3. Traseu Junior 11/15 Fete
Locul 1 Ionescu Adriana
Locul 2 Russo Alexandra
Locul 3 Sava Maria

4. Traseu Junior 11/15 Băieți
Locul 1 Berki Eduard
Locul 2 Hudrea Paul
Locul 3 Marcovici Mario

5. Senior Femei
Locul 1 Grigore Elena
Locul 2 Șuteu Monica

6. Senior Bărbați
Locul 1 Leoca Șerban
Locul 2 Tiplea Sorin
Locul 3 Szasz Imre Csaba

7. Adult Main Femei
Locul 1 Ionela Dobriță
Locul 2 Mureșan Elena
Locul 3 Timiș Evelina

8. Adult Main Bărbați
Locul 1 Timiș Gelu
Locul 2 Savu Alexandru
Locul 3 Mureșan Raul

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS