Actualitate

Ricardo Caria la Restaurant Expres

Ricardo Caria, revine la Turda, pe 22 iunie
„Turdaaa!!! Revenim la voi!!!! Sunteți gata de distracție? De data asta e cu Show și cu dans!!

Vă așteptăm la Restaurant Expres, 22 IUNIE, Sâmbătă de la ora 19!” a scris artistul pe contul său oficial de Facebook.

Ricardo Caria s-a născut în Portugalia, însă de câţiva ani s-a mutat în Arad, iar acum putem spune că este îndrăgostit de România, mai ales că merge să cânte prin mai toate oraşele.
Deşi nu este roman a înţeles că mulţi semeni de-ai noştri au nevoie de ajutor şi a început un turneu al concertelor cartiabile. S-a apucat de acest lucru după ce a împresionat juriul la Vocea României.
El a venit pentru prima dată în România în anul 2005, când a fost trimis la inaugurarea fabricii „Delphi” din localitatea arădeană Ineu, de firma unde lucra la acea vreme. Ricardo trebuia să petreacă acolo doar zece luni, însă soarta lui a vrut altceva. El s-a îndrăgostit de ţara noastră, deoarece spune că aici oamenii sunt călduroşi, primitori şi că valorile familiale sunt foarte bine păstrate, spre deosebire de alte locuri unde încep să fie neglijate. Tot la Arad, Ricardo şi-a întâlnit şi sufletul pereche.
„Am cunoscut o arădeancă frumoasă, pe Alina, cu care m-am şi căsătorit. Am rămas impresionat de căldura cu care am fost primit în sânul familiei sale. Ideea despre valoarea familiei la români avea să îmi fie confirmată încă o dată. Împreună cu Alina avem acum doi copii“, spune Ricardo.
Acesta lucrează în prezent ca inginer, la o firma multinaţională din Arad, însă pasiunea lui este muzica şi în viitor îşi doreşte să urmeze o cariera muzicală. Tânărul a mai susţinut concerte, majoritatea dintre ele fiind cu scop caritabil.
„Îmi place mult aici. Am învăţat să iubesc ţara asta poate cum mulţi români nu ştiu să o facă. Ţara asta are o încărcătură sufletească aparte, ceva ce mă face să o iubesc foarte mult. Oamenii sunt călduroşi, primitori. Desigur, ca peste tot, există şi aici lucruri negative, este ceva cât se poate de normal, însă nu îmi place să vorbesc despre ele“, spune Ricardo.
Acesta a învăţat limba română într-un an. Tânărul împreună cu familia a fost nevoit să plece o perioadă în Portugalia, însă nu a rezistat mult şi s-a întors în ţara noastră.
„Mi-am întrebat atunci soţia ce o să facem? Rămânem în Portugalia? Pentru că situaţia financiară ne permitea, ne-am gândit să alegem cu inima, şi aşa am ales România“, ne mărturiseşte Ricardo.
Înainte de a participa la Vocea României şi de a-i impresiona pe Smiley şi Loredana, Ricardo a urmat cursurile de canto ale Şcolii Populare de Artă din Arad.
„Îmi place mult jazz-ul pot spune. Prima dată am început să cânt la 19 ani în facultate (Portugalia) când împreună cu colegii mei am format o trupă. Cântam şi la instrument, cum ar fi aici o chitară mai mică, dar şi cu vocea. Am cântat până la 22 de ani apoi am făcut o pauză de zece ani. La 32 m-am apucat din nou, deoarece nu vroiam să renunţ la visul meu”, spune tânărul.
Acesta este susţinut în tot ceea ce face de familie. Soţia lui este în anul doi la Facultate (la a doua că de profesie este inginer), deoarece doreşte să devină psiholog şi că deschidă un cabinet.
„Soţia mea a scos şi o carte. Ea are visul ei”, mai mărturiseşte Ricardo.
Muzica nu este însă singurul lucru de care Ricardo este îndrăgostit. Are şi o pasiune pentru atletism. În timpul liber, acesta cântă şi la nunţi. Ricardo Caria are 34 de ani şi pe unde merge spune că este mândru că trăieşte în ţara noastră şi că a început să cunoască toate obiceiurile de la noi.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS