<
Actualitate

„Români, să fim mai buni!”

De 1 Decembrie, handbalistele de la națională s-au întrecut în urări pentru România și pentru români! Fetele spun că sentimentul pe care îl au atunci când le cântă imnul național nu poate fi descris în cuvinte.

De Ziua Națională, componentele primei reprezentative de handbal le-au făcut urări românilor!

„La mulți ani, România, să ne protejăm cât mai mult și să scăpăm de acest virus și să revenim la lucrurile noastre obișnuite!”, Andreea Popa, componentă a echipei naționale feminine de handbal a României.

Denisa Dedu are și o rugăminte! Românii să le susțină la Campionatul European din Danemarca.

„Îmi doresc din suflet să fie alături de noi, și la bine și la rău” – Denisa Dedu, componentă a echipei naționale feminine de handbal a României.

Imnul Național se ascultă cu pielea ca de găină

Convocată în premieră la echipa mare la un turneu final, Andreea Popa dezvăluie cum se simte atunci când aude imnul României.

„Este o emoție de nedescris și cred că pentru fiecare sportiv, indiferent de ce sport practică, este o mândrie că își poate auzi imnul țării. Nu este ceva mai frumos” – Andreea Popa, componentă a echipei naționale feminine de handbal a României.

Denisa Dedu așteaptă fiecare convocare la națională cu cea mai mare bucurie!

„E un sentiment special, eu mă bucur de fiecare dată când sunt la echipa națională, îmi face plăcere și într-adevăr momentul acela e special si nu poate fi descris în cuvinte” – Denisa Dedu, componentă a echipei naționale feminine de handbal a României.

Primul meci, cu Germania pe 3 decembrie

De ieri, naționala noastră este în Danemarca, iar pe 3 decembrie va debuta împotriva Germaniei, formație pe care a mai întâlnit-o și la Campionatul European din Franța și pe care au învins-o. Al doilea meci al „tricolorelor” va fi pe 5 decembrie, contra Poloniei, iar apoi, cel cu Norvegia, ultimul din grupă, pe 7 decembrie.

Herning va găzdui echipele A (Franța, Danemarca, Muntenegru, Slovenia) și grupa B (Rusia, Suedia, Spania și Republica Cehă).

Kolding va găzdui echipele grupei C (Olanda, Ungaria, Serbia și Croația) și grupei D (România, Norvegia, Germania și Polonia).

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS