<
Actualitate

S-a înființat Clubul de Afaceri Euro-Atlantic Partnership Turda

Matei Cristian, primarul municipiului Turda: „Astăzi am fost gazdele unui eveniment important, strategic, în contextul dezvoltării conceptului de NATO Urban la Turda. A fost înființat Clubul de Afaceri Euro-Atlantic Partnership Turda, prin care ne propunem să asigurăm un spațiu propice de dezvoltare pentru mediul de afaceri și să stabilim această legătură importantă între administrația publică locală și mediul privat.

În contextul vecinătății militare cu Baza 71 Aeriană Câmpia Turzii și cu Comandamentul NATO de la Sibiu, Turda are un rol strategic important, iar această zonă se va dezvolta puternic și datorită acestui aspect. Probabil mulți dintre voi știți că au fost alocate resurse financiare substanțiale militare, în cadrul parteneriatului strategic cu SUA și NATO, iar în acest sens se vor face pași importanți pentru asigurarea securității și rezilienței urbane.”

„Mulțumim pentru prezență invitaților noștri, doamnei dr. Mădălina Neacșu – doctor în informații și securitate națională, domnului Victor Aileni – expert în politici și strategii NATO și tuturor participanților, oamenilor de afaceri care au răspuns invitației noastre.”a mai adăugat edilul municipiului Turda la finalul întâlnirii.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS