Actualitate

S-au scumpit țigările! Din nou

British American Tobacco, producătorul mărcilor de țigări Kent, Dunhill, Pall Mall, Lucky Strike, Rothmans, Viceroy și Vogue a scumpit cu 50 de bani fiecare pachet de țigări. Ultima scumpire a țigărilor în România a fost în primăvara lui 2017 şi, de obicei, fiecare scumpire a celor de la BAT este urmată, la mică distanţă, și de ceilalți producători de țigări de pe piața din România, JTI și PMI.

Ping pong cu prețurile țigărilor, după ce ultima scumpire a fost la începutul lunii octombrie, urmată la o săptămână de o revenire la prețul vechi.

În Europa, România are printre cele mai mici prețuri la țigări, fiind depășită doar de Bulgaria. Dacă în România prețul unui pachet de țigări este undeva la 3,5 euro, în Anglia prețul pachetului de țigări depășește 10 euro. De menționat este faptul că, din prețul final al unui pachet de țigări, 80% sunt taxe care revin statului.

Tabaco este singurul loc din Câmpia Turzii care comercializează toată gama de țigarete disponibilă în România, plus o gamă largă de tutun și accesorii pentru fumat.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS